До уваги смілян! Завтра прийом громадян у заступника міського голови Людмили Осейко

Згідно графіку прийому смілян 12 вересня з 10.00 до 12.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Семенівна Осейко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00, але не пізніше ніж за 30 хвилин до початку прийому (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по […]


Книга «Сміливі зі Сміли» визнана кращою серед праць авторських колективів

8 вересня в обласному краєзнавчому музеї відбулося засідання конкурсної комісії з присудження обласної краєзнавчої премії імені Михайла Максимовича. Її лауреатами у номінації індивідуальних авторів визначено краєзнавця Володимира Чоса з Городища за серію книг про минуле і сучасне Городищини («Мої прекрасні земляки», «Мліїв – село козацьке», «Орловець – історія і люди», «Петропавлівка: від минулого до сьогодення»)


На території Сміли та Смілянського району проводиться місячник здачі зброї

Смілянським відділом поліції ГУНП в Черкаській області в період з 6 вересня по 6 жовтня 2017 року, з метою попередження фактів незаконного зберігання та розповсюдження зброї і вибухівки, спецзасобів, їх використання у злочинних цілях і не за призначенням, на території м. Сміла і Смілянського району проводяться профілактичні заходи, спрямовані на вилучення з незаконного обігу зброї, […]


На Черкащину заглянуло «бабине літо»

Як повідомив начальник Черкаського обласного Гідрометцентру Віталій Постригань, з приходом осені погода становиться мінливою. Так, минулі вихідні видались на Черкащині теплими і сухими. Температура води у р. Дніпро на ранок 11 вересня становила +19º. Хоча вода прохолодна, проте ще відповідає купальному сезону.


Названо кращі спортивні організації Сміли

За результатами здобутків за минулий рік у числі кращих спортивних клубів Сміли – СК «Прайд» (керівник Анатолій Левченко), «Восток» (керівник Сергій Цаподой), «Монарх» (керівник Сергій Пітенко) та дитячо-юнацький спортивний клуб «Локомотив» (керівник Валентин Зеленецький). Нагородження «Героїв спортивного року» у номінації «Кращий спортивний клуб» відбулося у міському Будинку культури.


Підривника банкомата у Смілі можуть посадити на 9 років за ґрати

Вироком Черкаського районного суду за активної позиції Смілянської місцевої прокуратури жителя Сміли засуджено до 9 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Злочинець  обвинувачений у тому, що в липні 2016 року, перебуваючи біля приміщення магазину «РІЧ» ТОВ «Аркадія», що розташований по вул. Юрія Пасхаліна (Рєпіна) підірвав за допомогою тротилу вмонтований в фасадну стіну вказаного магазину, банкомат.


Названо імена кращих спортсменів та тренерів Сміли

За рішенням спортивного активу міста та підсумками досягнень за минулий рік «Кращою спортсменкою року» (з олімпійських видів спорту) стала Маргарита Бабіцька, вихованка ДЮСШ “Олімп” за досягнення у легкій атлетиці (тренер Катерина Чернявська). Друге місце у номінації посіла Каріна Жаркова, вихованка БДЮТ за здобутки у змаганнях з настільного тенісу (тренер Світлана Цьома).


Де цього тижня не буде світла у Смілі?

Міський район електричних мереж повідомляє перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами: 11.09.17р. – вул. 1  Грудня (9-17); буд. Незалежності, 68, вул. Тимірязєва (2; 3; 4; 5; 7; 8).