Центральний фонтан Сміли готують до зими (Фотофакт)

Від сьогодні центральний фонтан перестав працювати. Смілянський водограй готують до осінньо-зимового періоду. Працівники комунального підприємства “ВодГео” спустили воду, щоб почистити басейн. Роботу фонтан відновить вже навесні.


«Жодних компромісів!» – керівник Черкащини доручив провести протипожежну перевірку

Заклади освіти, охорони здоров’я та соціальної сфери перевірять на Черкащині. Таке доручення на виїзному засіданні регіональної комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій дав голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко. Ці об’єкти обстежать на дотримання правил і заходів із пожежної безпеки. Потому профільні служби ретельно контролюватимуть усунення виявлених недоліків. Працюватиме спеціальна комісія за участі рятувальників, […]


Огляд погодних умов вересня на Смілянщині

Закінчується перший місяць осені. Його третя декада по погодних умовах мінлива: 21-22 вересня теплі повітряні маси із південних широт обумовлювали аномально високий температурний фон –  +24 º, який відповідав значенням середини літа, вдень повітря прогрівалося до +29+33 º, опади в цей період спостерігалися несуттєві. Але вже з 23 вересня холодний фронт з південного заходу приніс […]


У Смілі підбили підсумки проведення міської операції «Літо» та Всеукраїнського заходу «Урок»

25 вересня у виконавчому комітеті відбулося засідання координаційної ради з питань профілактики правопорушень та запобігання злочинності серед дітей. В засіданні координаційної ради взяли участь представники служби у справах дітей, управління освіти, молоді та спорту, Смілянського ВП ГУНП, Смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді, управління праці та соціального захисту населення. Під час […]


З жовтня у Черкаській області розпочнеться набір на службу у лавах поліції

Головним управлінням Національної поліції в Черкаській області востаннє в 2017 році, на початку жовтня місяця буде оголошено 2 конкурси на заміщення вакантних посад поліцейських області, а саме: – 40 вакантних посад молодшого складу поліції секторів реагування патрульної поліції; – 30 вакантних посад молодшого складу поліції ізоляторів тимчасового тримання.


Сміляни – переможці Чемпіонату області з веслування на байдарках і каное

З 22 до 24 вересня в Умані було проведено відкритий Чемпіонат області з веслування та байдарках і каное, присвячений пам’яті воїна-афганця Олександра Захаревського. Постійними учасниками змагань з веслування є вихованці спортивних шкіл Гайворону, Умані, Новоархангельська, Черкас та інших. Смілу представило 8 учасників. Кращих визначали за результатами комплексного заліку. Спортсмени долали дві дистанції  – 2 км і 3 […]


Смілянські студенти показали як проходять виробничу практику

В рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки у Смілянському коледжі харчових технологій відбулася виставка фотогазет – «Практика он-лайн». Студенти четвертого курсу спеціальності «Галузеве машинобудування» з 4 вересня до 20 жовтня проходять виробничу практику на підприємствах машинобудівної та харчової промисловості:


День відкритих дверей у Смілянському управлінні Пенсійного фонду України

Смілян запрошують на День відкритих дверей. Його проведуть з нагоди Міжнародного дня людей похилого віку в Смілянському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області. На відвідувачів чекають – 27 вересня  з 10.00 до 13.00.


У Смілі підбили підсумки серії тренінгових занять щодо протидії торгівлі людьми

З 8 до 20 вересня спеціалісти Смілянського міського центру соціальних служб для сімʼї, дітей та молоді, ініціативна група «7ʼя» за підтримки управління в справах сімʼї молоді та спорту, проводили тренінгові заняття на тему: «Протидія торгівлі людьми» в рамках проекту «Життя не на продаж».


На засіданні виконавчого комітету обговорили заборгованість смілянського теплопостачальника

Під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Основне питання, яке розглянули на засіданні стосувалося звіту про заборгованість ТОВ «Смілаенергоінвест» за спожитий газ за попередні опалювальні періоди та шляхи її погашення. Про стан справ підприємства доповів  директор ТОВ «Смілаенергоінвест» Володимир Сарнацький.