«Суботник» в Смілянській ОДПІ

Працівники Смілянської ОДПІ на чолі з начальником Костянтином Синьогубом «озброївшись» знаряддям праці вийшли на суботник до Дня міста Сміли. Наводили лад в адміністративній будівлі, на внутрішній та прилеглих територіях, саджали квіти, підфарбовували огорожу, бордюри.


Завтра на Черкащині буде сонячна та суха погода

Завтра Україна буде під впливом антициклону із заходу. На Черкащині спостерігатиметься малохмарна, сонячна та суха погода. Про це інформують в Черкаському обласному гідрометцентрі. Температурний фон суттєво не зміниться: вночі 9..14°, вдень 22..27°. У суботу та неділю також буде сухо та переважно сонячно. Вдень стовпчики термометрів підніматимуться до 25..30°.


Смілянська молодь зустрінеться з владою за філіжанкою кави

Сьогодні о 18 годині смілян запрошують долучитися до діалогу молоді з владою за філіжанкою кави. Проводиться захід у ресторані “Сміла”. У такий незвичний спосіб організатори – ГО “Міцна родина” та КП “МІФК”, пропонують громаді провести діалог з владою, під час якого учасники можуть поставити будь-які запитання і надати пропозиції, а також у програмі –  тренінг […]


Смілянські студенти обговорили тему миру на планеті

12 вересня у Смілянському коледжі харчових технологій відбулася година спілкування студентів з викладачами. Такі години стали вже традиційними. На цей раз для обговорення було обрано складну та неординарну тему: «Мир на Землі. Ми за НАТО». Вибір теми продиктований тим, що в цьому навчальному році відзначається 25-та річниця співпраці України та Північноатлантичного альянсу.


Національно-патріотичне виховання смілянської молоді (Відео)

У малій залі Будинку культури відбулося перше засідання координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання. Тут обговорили результати весняного призову, заходи, які проводяться для підвищення рівня національно-патріотичної свідомості серед молоді у школах та позашкіллі.


Смілянський комунальний заклад купить велосипедів майже на 190 тисяч гривень

Комунальний заклад «Смілянський районний центр первинної медико-санітарної допомоги» Смілянської районної ради Черкаської області оголосив тендер на закупівлю велосипедів, інформує «Прочерк». Так, 30 двоколісних марки Cyclone Monaсo 3 nexus 28″ або аналог планують закупити за 188 тисяч гривень.


До уваги водіїв! У центрі Сміли буде перекрито рух транспортних засобів

У зв’язку із проведенням 16 вересня святкових заходів, присвячених Дню заснування міста, центр міста буде перекрито з 10-30 год. до 23-00 год. для руху транспортних засобів. Проте вже з 22-00 год.буде відновлено рух від вул.Ротондівської.