20 вересня прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Риджаніч

Згідно графіку прийому смілян, 20 вересня з 10.00 до 12.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Васильович Риджаніч. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00, але не пізніше ніж за 30 хвилин до початку прийому (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по […]


Сміляни отримали відзнаки міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю “Кришталеві джерела”

10 вересня у Києві відбулося нагородження переможців «Міжнародного дитячого, молодіжного фестивалю аудіовізуальних мистецтв» «Кришталеві джерела». На церемонію вирушили керівник мовної лабораторії Наталія Власик та учень 4-Б класу Артем Куліченко гімназії ім. В.Т. Сенатора. Там спілкувалися з відомими діячами культури і мистецтв, режисерами, кіноакторами. Творче об’єднання «ІДЕЯ» отримало дві відзнаки: радіопрограма «Шевченко в моєму житті» стала […]


Смілянин вкрав у товариша банківську картку та велосипед

Зловмисник викрав у приятеля банківську картку, на рахунку якої було 1400 гривень та велосипед. За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження. Крадію загрожує до трьох років позбавлення волі, інформують у секторі комунікації поліції Черкаської області.


Сміла відзначила 620-річчя (Відео)

16 вересня Сміла відзначила 620-ту річницю. Програма святкових заходів була насиченою та різноманітною. Про те, де і що відбувалось у День народження міста дивіться у сюжеті.


Смілянські школярі дізналися про життя та роботу рятувальників

День рятувальника України щорічно  відзначається восени 17 вересня. Це професійне свято всіх працівників Міністерства надзвичайних ситуацій України, яке полягає у висловленні загального «спасибі» представникам цієї героїчної професії, пише газеті “Сміла” завідувач сектором 1-4 класів та дошкільнят Юлія Близнюк.


Смілянка захищатиме честь України на чемпіонаті світу з веслування

У штаті Флорида, місті Сарасота з  23 вересня до 1 жовтня відбудеться 47-й чемпіонат світу з академічного веслування Сарасота-Брадентон. У складі збірної України виступатиме смілянка Ірина Яринка, яка в минулому році також захищала честь України на Паралімпійських іграх. Разом з Іриною у команді двоє черкащан та один веслувальник з Києва. Тренується смілянка у Дніпрі під керівництвом […]


Смілян запрошують взяти участь у І-му чемпіонаті міста з міні-футболу

З метою популяризації міні-футболу відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Смілянської міської ради спільно з ФСК «Локомотив» та міською федерацією футболу під патронатом міського голови у Смілі проводять І-й чемпіонат міста з міні-футболу.


Програмісти смілянського коледжу виступили у ІІ етапі Всеукраїнської студентської олімпіади

16 вересня у Кропивницькому на базі Кіровоградського державного педагогічного університету імені Володимира Винниченка відбувся другий етап (регіональний) Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Вперше до участі у змаганнях ІІ етапу у групі Центрального регіону запросили команду Смілянського коледжу харчових технологій.


Смілянська молодь зустрілася із владою за філіжанкою кави

14 вересня в приміщенні ресторану «Сміла» відбулась зустріч влади з молоддю, яка проходила у форматі діалогу, під час якого молоді люди могли задавати запитання та пропонувати проекти щодо покращення життя в місті Сміла. Організаторами зустрічі були громадські організації та громадський активіст, голова Громадської ради м. Сміла Лариса Володимирівна Ратійова.