За літо у Смілі оздоровлено понад 700 працівників комунальної галузі та їх родини

Станом на 1 вересня профспілковими комітетами разом з адміністраціями підприємств проведена значна робота в колективах по організації оздоровлення та відпочинку працюючих та членів їх сімей протягом літа. Цьогоріч дітвора побувала на узбережжі Чорного моря в оздоровчому комплексі «Лугове». Загалом відпочинком охоплено майже 98% працюючих на комунальних підприємствах


Смілянський лісгосп відзначено як підприємство високої екологічної культури

У Смілянському районі провели конкурс на кращий благоустрій підприємств, установ, організацій, сільських вулиць та садиб жителів району. За підсумками огляду-конкурсу президія районної ради визначила переможців. Зокрема, у номінації з благоустрою підприємств, найкращим стало державне підприємство «Смілянське лісове господарство». Директору Юрію Сегеді було вручено почесну грамоту – «Підприємство високої екологічної культури».


Завтра на Черкащині прогнозують дощі

Погоду Черкащини продовжує визначати тилова (холодна) частина циклону, який утворився над Варшавою, в улоговині південного циклону. Завтра, повторюючи «погодний сценарій дощів» понеділка, через Черкащину очікується переміщення чергового атмосферного фронту


Смілянські рятувальники провели тактико-спеціальні навчання у міській лікарні

31 серпня на території парку міської лікарні відбулися тактико-спеціальні навчання на тему: «Дії сил і засобів Смілянського гарнізону цивільного захисту під час виникнення пожежі в підвальному приміщенні лікарні. Згідно тактичного задуму, внаслідок короткого замикання електромережі в підвальному приміщенні лікарні виникла пожежа та сильне задимлення


Вандали побили на центральному бульварі Сміли ліхтарі (Фотофакт)

Замість центральної окраси міста – бульвар розбитих ліхтарів. Так можна зараз назвати бульвар графа О. Бобринського. Кілька днів тому вандали розбили кілька плафонів вуличних ліхтарів. Загалом немає 7 плафонів, кілька з них познімали, інші – були пошкоджені невідомими особами.


І в дитсадочку у малечі почалися заняття

Вихованці старшої групи дошкільного навчального закладу №17 «Пролісок», долучились до святкування Дня знань разом з усіма першокласниками нашого міста, адже вони в наступному році теж стануть школярами, повідомляє вихователь Н.В.Байда. На свято до дітлахів, одягнених в вишиванки, завітав Король Наук


Президент підписав Закон про посилення відповідальності за незаконну порубку лісу

Президент Петро Порошенко підписав Закон України “Про внесення змін до деяких законодавчих актів України щодо охорони пралісів згідно Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат”. Документ був схвалений Верховною Радою 23 травня. Реалізація Закону сприятиме збереженню природних цінностей європейського значення, зокрема пралісів, у рамках виконання вимог Рамкової конвенції про охорону та сталий розвиток Карпат.


Смілянські правоохоронці проводять профілактичні заходи, щоб запобігти дитячому травматизму

З 20 серпня по 20 вересня працівники Смілянського відділу поліції на території міста та району проводять профілактичні заходи «Увага! Діти на дорозі». Його мета – попередження дитячого дорожньо–транспортного травматизму. У зв’язку з цим правоохоронці звертаються до водіїв із проханням бути більш пильними і не допустити травмування дітей.


У Смілі відбудуться обласні змагання присвячені пам’яті патріотів України

З 8 по 10 вересня на річці Тясмин відбудуться відкриті обласні змагання з веслування на байдарках і каное, присвячених пам’яті патріотів України, що загинули у зоні АТО. 


Сьогодні прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Гончаренко

Згідно графіку прийому смілян сьогодні, 5 вересня, з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Петрович Гончаренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.