Одному з перших будинків сімейного типу у Смілі виповнилося 10 років

Напередодні осені дитячий будинок сімейного типу родини Будакових відзначає свій ювілей  – 10 років. Саме стільки років тому родина почала свою виховательську діяльність, беручи у сім’ю дітей, які через життєві обставини опинилися без батьківської турботи.


Напередодні Дня знань СБУ закликає смілян бути пильними

Напередодні 1-го вересня, Дня знань, Управління Служби безпеки України в Черкаській області закликає громадян зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки під час перебування у місцях з масовим скупченням людей. Особливу увагу слід звертати на тих осіб, поведінка яких викликає насторогу. Вони можуть проявляти незрозумілий підвищений інтерес до об’єктів транспортної інфраструктури, місць масового перебування людей, підприємств, […]


Засідання комісії з питань контролю за виплатою заборгованості із заробітної плати (Відео)

30 серпня у виконавчому комітеті відбулося засідання тимчасової комісії з питань контролю за виплатою та погашенням заборгованості із заробітної плати, забезпечення своєчасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду, надходжень до бюджетів всіх рівнів. Загалом заборгованість на підприємствах містах становить більше 9 мільйонів гривень.


Смілянській молоді вручили стипендії міського голови

31 серпня у сесійній залі нагородили обдаровану молодь та їх наставників за високі здобутки у спорті, науці та творчості. Приємну місію – вручити стипендії талановитій юні виконав секретар міської ради Віктор Федоренко та начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія Незнанова. 15 стипендіатів визначають кожні півроку за результатами їх досягнень. Це шкільна молодь від початкових та випускних класів.


Свято для смілянських першокласників (Відео)

Зробити початок шкільного життя незабутнім для дітей із категорійних та внутрішньо переміщених сімей, родин учасників АТО прагнуть працівники центру соціальних служб для сім’ї, дітей там молоді. Разом із благодійниками майбутнім першокласникам влаштовують свято із подарунками та солодощами.


У професійно-технічні навчальні заклади можна подати документи на вступ до 1 жовтня

З метою забезпечення рівного права громадян на здобуття професійно-технічної освіти відповідно до своїх здібностей і нахилів та виконання професійно-технічними навчальними закладами регіонального замовлення Міністерство освіти і науки України продовжує прийом громадян на навчання до професійно-технічних навчальних закладів на 2017/2018 навчальний рік. Тепер документи до навчальних закладів можна подавати до 1 жовтня 2017 року.


Акція для смілянських дітей «До школи з радістю» (Відео)

Перед початком нового навчального року смілянських школярів запрошують на акцію”До школи з радістю”. Традиційно тут відзначають здобутки творчої молоді, вручають грамоти та подяки, а також подарунки, які неодмінно стануть у нагоді учням.


Внесено зміни до автобусного маршруту №30

Шановні мешканці міста! З 04 вересня 2017р. внесено зміни до автобусного маршруту №30 сполученням «Станція ім.Т.Шевченка – АС-1», який продовжено до вул.І.Федорова терміном на 1 місяць. Для вивчення попиту населення та задоволення їх потреб пропонується наступний графік руху з відправленням від магазину «Салют»:


Черкаські синоптики спрогнозували, чого чекати від погоди у вересні

У вересні починається зміна атмосферних процесів літнього сезону на зимовий: руйнується виступ теплого Азовського антициклону над Західною Європою, відповідно відкривається шлях до центральної України Атлантичним циклонам, збільшується вірогідність опадів, які стають менш інтенсивні, але більш тривалі.


Борги по зарплаті на підприємствах Сміли зменшились майже на півмільйона

Загальна сума заборгованості по виплаті зарплати на підприємствах Сміли станом на 1 серпня становила майже 9,5 мільйонів гривень. Про це повідомлялося на засіданні тимчасової комісії з питань контролю за виплатою та погашенням заборгованості із заробітної плати, забезпечення страхових внесків до Пенсійного фонду та своєчасного надходження до бюджетів всіх рівнів.