З Днем знань, дорогі сміляни!

Початок нового навчального року – це завжди свято. Для школярів це довгоочікувана зустріч після канікул з друзями, улюбленими вчителями, обмін враженнями. Для педагогів початок чергового етапу спільного шляху зі своїми учнями, важкого, але наповненого відкриттями і новими перемогами.


Колективи смілянських шкіл відзначили початок нового навчального року

1 вересня в усіх школах Сміли пролунав Перший дзвоник, відбулися святкові заходи, присвячені Дню знань. Для першокласників і старшокласників цей день є одиним із найбільш зворушливих. На подвір`ях шкіл сьогодні особливо урочисто і гамірно – зібралися учні, вчителі, батьки, представники влади, депутатського корпусу, духовенства, щоб разом розпочати новий навчальний рік.


Перший дзвоник у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів

День Знань відзначили урочистим заходом у державному навчальному закладі «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів». У святковій залі пролунав гучний дзвоник для першокурсників, учнів старших курсів, викладачів, майстрів виробничого навчання,  всіх працівників навчального закладу, гостей та батьків, що стали свідками цього урочистого та прекрасного дійства. Гостей урочистого зібрання привітав директор Віталій Дякон.


Смілянські податківці роз’яснили як бути у разі пошкодження електронного ключа при підписанні документу

Працівники Смілянської ОДПІ проводять інформаційно-роз’яснювальну роботу на актуальні для платників податків теми. Зокрема частина питань стосується роботи з електронною системою. Якщо при підписанні документу виникає помилка «Невірний пароль або ключ пошкоджено» платник в першу чергу має перевірити який ключ електронного цифрового підпису (далі – ЕЦП) використовується першим, — рекомендують податківці.


У школах Сміли пролунав перший дзвінок (Фоторепортаж)

1 вересня на шкільних подвір’ях міста відбулося свято Знань. У Смілі сьогодні за парти сіли 6636 дітей, з них більше 700 пішли у перший клас. Традиційно на урочистих лінійках вітальні слова адресували присутнім директори, батьківський комітет та гості. Виступили першокласники та цьогорічні одинадцятикласники. Найменшим школярам вручили подарунки. Також сьогодні вручили відзнаки учням на вчителям. На завершення […]


Святкові заходи до Дня міста у Смілі

16 ВЕРЕСНЯ Базарна площа 8.00 – Святковий ярмарок сільськогосподарської та сувенірної продукції Смілянського району З 9.00 в динаміках по місту звучить вітання міста Храми міста Молитва за місто Центральна площа (фонтан) 9.00 – Зустріч почесних громадян та делегацій (Будинок Рад)