Інтернет-шахраї ошукали смілянина більш ніж на 2,5 тисячі гривень

Інтернет-шахрайство – одне з найпоширеніших у сучасному світі явищ, з яким доводиться зустрічатися, особливо під час електронних купівель. Так, за повідомленням сектору комунікації Смілянського відділу поліції 2 вересня до правоохоронців звернувся житель місцевий житель із заявою про те, його ошукали.


У Смілі розбирають майже зруйнований кінотеатр «Комсомолець»

Кінотеатр «Комсомолець» у самісінькому центрі Сміли таки почали зносити. Відповідне фото виставила в соцмережі смілянка Єва Кравчук, інформує «Прочерк». Раніше секретар міської ради Віктор Федоренко інформував, що власником кінотеатру є меблева фабрика «ЛІВС».


Черкаська область серед лідерів у виділенні землі учасникам АТО

За період із 18 серпня до 1 вересня 2017 року головні управління Держгеокадастру в областях включили до переліку земельних ділянок державної власності, права оренди на які можуть бути реалізовані на земельних торгах, 216 ділянок. Загальна площа запропонованих земельних ділянок становить 4976,37 гектара. З них у Черкаській області – 74 ділянки на загальну площу 1548,39 га.


Вулицями Сміли проїхав унікальний гібридний тролейбус (Відео)

Через Смілу Черкаської області проїхав унікальний тролейбус. Сьогодні встановлюється світовий рекорд – гібридний тролейбус, подолавши 600 км українськими дорогами їде від Кривого Рогу до Житомира. Міжміський пробіг тролейбуса на дизельному генераторі організовують, щоб показати ефективність роботи цього пасажирського транспорту.


У центрі Сміли розширять дорогу і зроблять парковку

Біля Будинку рад розпочалися дорожні роботи. Тут проводиться ремонт провулку Шкільний, що веде до навчально-виховного комплексу «Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів «Лідер» (колишня школа №5). Нині за допомогою техніки зняли бордюри та асфальт.


Керівнику колишнього смілянського пивзаводу виповнилося 70 років

У малій залі Будинку рад відбулося урочисте зібрання з нагоди   ювілею одного із активних діячів Сміли, людину, яка очолювала у свій час підприємства міста, Юрія Івановича Бурлачка. 3  вересня йому виповнилося 70 років. Привітати іменинника, відзначити його здобутки зібралися заступники міського голови, керівники ради ветеранів, управління праці та соціального захисту населення


51 сесія Смілянської міської ради (Відео)

Відбулася 51 сесія міської ради. На порядок денний було винесено більше 80 питань.


До уваги смілян! Сьогодні прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

Згідно з графіком прийому смілян сьогодні, 4 вересня з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе в.о. міського голови, секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян до 13.00 дня прийому (кабінет № 7, 1 поверх). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Де цього тижня не буде світла у Смілі?

Смілянський міський район електричних мереж повідомляє перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами з 4 по 11 вересня: 04.09.17р. –  вул. В.Чорновола(75-85), вул. Р.Роллана, прв. Р.Роллана.