У Смілі відзначили меценатів року

У міському Будинку культури відзначили благодійників та меценатів за підтримку спорту у Смілі та які протягом 2016 року сприяли проведенню міських, участі обласних та всеукраїнських змагань.


Як у смілянській школі №3-колегіумі впроваджується пілотний проект нової початкової освіти (Відео)

З 1 вересня стартував пілотний проект державного стандарту початкової загальної освіти. Міністерство освіти та науки України визначило 100 навчальних закладів для апробації нововведень. У їх числі – смілянська школа №3-колегіум.


Заступник міського голови Людмила Осейко провела прийом громадян

12 вересня заступник міського голови Людмила Осейко провела прийом громадян з особистих питань. Основні питання з якими звернулися сміляни стосувалися оформлення субсидій, льготного проїзду в міському транспорті, видавничої справи. Всі питання були детально вивчені, окреслено шляхи їх вирішення та дано відповідні доручення фахівцям управлінь та відділів виконавчого комітету Смілянської міської ради, інформує офіціний сайт Смілянської […]


У Смілі відбулися змагання з веслування на байдарках та каное, присвячені пам’яті загиблих воїнів АТО (Відео)

Третій рік поспіль в акваторії Тясмину у Смілі проводяться змагання з веслування на байдарках і каное, присвячені пам’яті загиблих у зоні АТО. Цьогоріч випробувати свої сили на обласних змаганнях приїхало більше 60 учасників.


«Урожай – 2017»: на Черкащині податківці звітують про результати роботи

17 документальних перевірок сільгосппідприємств, якими донараховано зокрема 876,3 тис. грн податку на доходи фізичних осіб та 65 тис. грн військового збору. Крім того відбулось 217 інших заходів (комісії, бесіди, роз’яснення тощо). Такі результати роботи за вісім місяців проведено озвучила заступник начальника управління – начальник відділу аналізу та прогнозування надходжень податків і зборів з фізичних осіб […]


У Смілі відзначили кращих спортсменів за результатами минулого року (Відео)

Традиційно до Дня фізичної культури і спорту України у міському Будинку культури підбивають підсумки спортивних досягнень молоді, їх наставників та усіх, хто має причетність до розвитку спорту у місті. Нагородили кращих на урочистостях свята «Герої спортивного року».


Стан інфекційної захворюваності населення у Смілі та районі за 8 місяців

В Черкаській області за 8 місяців 2017 року зареєстровано 123322 випадків інфекційних захворювань. У порівнянні з минулим роком інтенсивний показник знизився на 18,3% та на 4,2% порівняно з стандартизованим показником за 5 років. Про це інформують у Смілянському міськрайонному відділі державної установи «Черкаський обласний лабораторний центр МОЗ України». Станом на 1 вересня цього року захворювань на […]


ТОВ «Сміла Енергоінвест» завинила газопостачальним компаніям понад 178 млн грн.

Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА: “Підготовка області до початку опалювального сезону виходить на фінішну пряму. На цьому тижні я наголосив місцевим владцям на важливому моменті – розрахунку підприємств теплоенергетики за спожитий газ. Інакше про вчасний старт опалювального сезону та його безпроблемний перебіг не може бути й мови. Натепер рівень розрахунків підприємств теплоенергетики області за спожитий […]


У Смілі відзначили кращих вчителів фізичної культури та ветеранів спорту

У Смілі назвали кращого вчителя фізичної культури за результатами роботи за минулий рік. Кубок переможця за рішенням спортивного активу міста отримав Анатолій Тучинський, вчитель фізичної культури гімназії імені В.Т. Сенатора, керівник методичного об’єднання вчителів фізкультури.


Смілянським школярам розповіли про порушення та відповідальність

Прокурор Смілянської місцевої прокуратури Валентина Миколаївна Міщенко  разом із старшим інспектором з ювенальної превенції Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області завітали до навчально–виховного комплексу «Дошкільний навчальний заклад – загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №15».