У Смілі триває ремонт дороги по вулиці Героїв Холодноярців (Відео)

Дороги в жахливому стані не лише у Смілі, але й на Черкащині. Щороку по вулицях міста триває ремонт доріг у різних мікрорайонах міста, їх планують та прагнуть виконати їх якнайбільше. На більшості доріг, що було заплановано відремонтувати вже завершено роботи. Нині триває ремонт на дорозі державного значення по вулиці Героїв Холодноярців. Тут вирішили застосувати більш швидкий […]


Головний авантюрист серіаліті “Київ вдень та вночі” зняв пісню та кліп про Смілу (Відео)

Головний авантюрист серіаліті “Київ вдень та вночі” Олександр Озолін розпочав сольну кар’єру. Записав першу в житті пісню і зняв кліп на пісню “S.M.I.L.A.”. Про це повідомляють на офіційному сайті серіаліті “Київ вдень та вночі”, інформує zmi.ck.ua.


У Смілі на бульварі графа Бобринського замінили розбиті плафони на нові

На бульварі графа Бобринського замінили лампочки та плафони. Нагадаємо, кілька днів тому невідомі кілька з них розбили, частину – зняли працівники ЖКГ. Загалом не було 7 плафонів. Працівники “ВодГео” на замовлення управління житлово-комунального господарства проводять останні підготовчі роботи центрального бульвару


Літо продовжує на Черкащині свою ходу

Протягом останніх трьох діб на Черкащині спостерігалась аномально тепла погода, температурний фон перевищував кліматичну норму на 5-9°. А день 12 вересня видався спекотним. Максимальна температура повітря, за спостереженнями більшості метеостанцій області, досягала +30+32°. Найбільш спекотно було у Чигирині – +32,5°. У Черкасах 12 вересня встановлено рекорд денного максимуму температури повітря за повоєнний період спостережень +30,3° […]


Школярі Сміли сплели бійцям АТО 85 метрів маскувальних сіток

Продуктові набори, ліки, засоби особистої гігієни, теплі речі та кошти на загальну суму близько 100 тис.грн. та 8 маскувальні сітки загальною довжиною 85 метрів. Найдовшу з них виготовили учні школи №11. Так шкільна молодь Сміли підтримує бійців АТО. Про це на засіданні координаційної ради з питань національно-патріотичного виховання зазначила методист методичного кабінету Лариса Петряк.


У смілянській школі №7 розповіли про підсумки Олімпійського тижня

«Спорт – здоров’я, спорт – життя». Під таким гасом проходили заходи Олімпійського тижня у загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №7. Вчителі фізичного виховання Святченко К.О., Харченко Л.В. провели Олімпійські уроки, спортивні змагання, естафети та спортивні конкурси.


Смілянська поліція розшукує осіб, які викрали чоловіка

Вчора у  Смілі викрали чоловіка. Про це на своїй сторінці в соцмережі написав Володимир Іващенко. Перед тим викрадачі випустили в нього декілька куль, — стверджує автор допису, інформує “ВиЧЕрпно“.


У Смілі два будинки отримали право повністю відключитися від централізованого опалення

У Смілі перші два будинки отримали право на повну незалежність від централізованого опалення. Про це повідомили на нараді керівників підприємств житлово-комунального господарства. Дозвіл мешканцям будинків на те, щоб бути повністю незалежними від загального теплопостачання нещодавно видала відповідна комісія.


Анонс газети «СМІЛА» від 13 вересня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу 13 вересня. У номері читайте: Цими вихідними Сміла відзначає 620-річницю з дня народження. До Вашої уваги оновлена програма святкових заходів, вітання. Розповіді про цікавих людей: казкове подвір’я уродженця Прикарпаття, а нині смілянина Івана Попадюка; шлях до перемог юних веслувальниць – сестер Михайленко.


Смілянським гімназистам розповіли про сучасне рабство та протидії йому

На початку нового навчального року ознаменувався для школярів новими знайомствами, новими друзями, новими знаннями, новими звершеннями і досягненнями – тож актуально отримувати інформацію незвичним способом. Спеціалісти смілянського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді провели учням 9-го класу гімназії ім. В. Т. Сенатора тренінгове заняття