НЕОлімпійські ігри – 2018 стартували у Смілянському навчально-виховному комплексі №15

Яскравим підсумком Олімпійського тижня в закладі стало відкриття щорічних НЕОлімпійських ігор – 2018. Кожного місяця учні закладу будуть виборювати перемогу в одному з олімпійських видів спорту – бігу на різні дистанції, мініфутболу, настільного тенісу, волейболу, баскетболу, стрибків в довжину та човникового бігу.


Позачергова сесія Смілянської міської ради (Відео)

19 вересня була скликана позачергова сесія міської ради. На засідання у малу залу Будинку рад прийшли секретар міської ради Віктор Федоренко, депутати міської ради – Петро Абажей та В’ячеслав Перемей, а також активісти. Про перебіг подій у залі дивіться у сюжеті.


Анонс газети “СМІЛА” від 20 вересня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 20 вересня. У номері читайте: Фоторепортаж про найцікавіші заходи із відзначення 620-річчя Дня міста. Із офіційної інформації: зміни в призначенні житлової субсидії та використання коштів міського бюджету за серпень.


У Смілі два дні не можна буде пити воду з крана

Комунальне підприємство “ВодГео” повідомляє про хлорування води. «З 8.30 год. 22 вересня до 17.00 год. 24 вересня буде проводитись хлорування мереж водопостачання міста. Водою, для питних потреб, у цей період користуватися забороняється. Адміністрація комунального підприємства «ВодГео» просить  всіх споживачів забезпечити добовий запас питної води та хлорувати свої внутрішні мережі і приносить вибачення за незручності», інформують водопостачальники.


Смілянську молодь вчать знаходити кошти на реалізацію власних проектів

19 вересня в тренінговій кімнаті Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді відбулось продовження заходу «Діалоги з владою за філіжанкою кави» та семінар з пошуку коштів на ідеї та розвитку громадських організацій. Його провів спеціаліст комунального підприємства «МІФК» Максим Курбала.


Смілянським студентам провели екскурсію майстернями

Щоб ознайомити студентів Смілянського коледжу харчових тенологій з особливостями майбутньої професії в рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки завідувач навчально-виробничими майстернями Чорний І.О., майстер виробничого навчання Корчак О.І. та викладач Чурілов С.В. провели екскурсію в навчально-виробничі майстерні коледжу для студентів перших курсів груп ОМР17 (кл. керівник Чорна Ж.Л.), МЕХ17 (кл. керівник Присяжний В.І.)  спеціальності «Галузеве […]


Смілянам нагадали, коли подавати звітність у разі припинення незалежної професійної діяльності

Смілянські податківці пояснили, коли подавати заключну звітність у разі припинення незалежної професійної діяльності. Фіскали, нагадують, відповідно до абзацу першого пп. 2 п. 11.22 розділу ХI Порядку № 1588 фізичні особи, які здійснюють незалежну професійну діяльність, знімаються з обліку після припинення такої незалежної діяльності за наявності документально підтвердженої інформації відповідного державного органу, що реєструє таку діяльність […]


Метеорологічне літо на Черкащині ще не закінчилось

Надходження холодних повітряних мас із північних широт зумовило 19 вересня на Черкащині відчутне похолодання. Середня добова температура повітря знизилась від 20-23° до 15-17° за норми на цей час 12,5°. Однак, вона все одно відповідає кліматичним літнім показникам – 15° і вище, так що метеорологічне літо продовжується і у найближчі дні ще не закінчиться, інформують у […]


У Смілу приїхали із вітаннями делегації із міст-побратимів (Відео)

З нагоди 620-річниці Сміли привітати містян приїхали делегації із міст-побратимів. Як від смілян вітали гостей у міському Будинку рад дивіться у сюжеті.


Як виплачуються борги із заробітної плати на підприємствах Сміли

Щомісяця у малій залі Будинку рад збирається тимчасова комісія з питань контролю за погашенням заборгованості із заробітної плати та забезпеченню своєчасної сплати страхових внесків до Пенсійного фонду, надходжень до бюджетів всіх рівнів, де обговорюють та звітують про те, як триває процес виплати боргів по зарплаті на підприємствах. Як зазначалося на засіданні, нині сума заборгованості із […]