До уваги водіїв! Одну із під’їзних доріг до Сміли перекриють на дві доби

Служба автомобільних доріг у Черкаській області повідомляє, що 26 та 28 вересня буде перекрито один з під’їздів до міста Сміла у зв’язку з ремонтом залізничного переїзду. Так, 26 та 28 вересня на залізничному переїзді 912+315 перегону КП 910 км – Сміла, що знаходиться на пересіченні з автомобільною дорогою Т-24-18 (/Н-16/ – Сміла – /Н-01/), будуть […]


Синоптики передають штормове попередження на Черкащині

За даними Черкаського обласного гідрометцентру, на Черкащині 22 вересня очікуються грози. Увечері місцями по області – сильні зливи. При грозах – шквали 17-22 м/с.


У Смілі працівники державного підприємства-банкрута «Райдуга» перекрили дорогу

Працівники колишнього приладобудівного заводу ДП “Райдуга” третій рік поспіль добиваються, щоб їм виплатили борги із заробітній платі. Сьогодні вони перекрили дорогу біля транспортної прохідної підприємства, де колись працювали. Тим самим заблокували під’їзд до нині діючого  тут підприємства-переселенця із Східної України.


У Смілі завершилася відкрита першість міста з футболу «Кубок Олімпа» (Відео)

На стадіонах «Авангард» та «Юність» юних футболістів 2006-2007 років народження зібрала відкрита першість Сміли «Кубок «Олімпа», присвячена Дню міста. У турнірі взяли участь 8 команд з Кропивницького, Білої Церкви, Звенигородки, Черкас. Смілу представило 2 команди.


Дошкільнята побували у смілянській пожежно-рятувальній частині

20 вересня в гості до рятувальників 12 Державної пожежно-рятувальної частини завітали вихованці дошкільного навчального закладу № 7 «Сонечко». Близько 30 дошкільнят прийшли аби познайомитися із професією вогнеборця та ще раз повторити правила безпеки життєдіяльності.


Смілянський веслувальник Володимир Скицько здобув на Чемпіонаті світу 4 медалі

Володимир Тодосійович Скицько, член збірної України з драгонботу, у Чемпіонаті світу з драгонботу здобув 4 золоті та 1 срібну медаль. Перемогу та призові місця команда здобула у двох класах човнів: 10-місний та 20-місний. Чемпіонат проводився з 5 до 8 вересня у Венеції.


На Черкащині відкрили новий унікальний завод із виробництва меду

Прокоментував подію голова обладміністрації Юрій Ткаченко: “Це спільний українсько-австрійський проект із інвестицією у близько 10 млн євро. Нововідкритий завод BEEHIVE, що в с. Чорнявка Черкаського району, – це 5 тис. кв. м виробничих потужностей, 40 тонн натурального меду в день, більше сотні працівників і суворий контроль якості.


До уваги смілян! Сьогодні прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

Згідно з графіком прийому смілян 21 серпня з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе в.о. міського голови, секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян до 13.00 дня прийому (кабінет № 7, 1 поверх). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Смілянам нагадали, як не отруїтися грибами

Гриби – це подарунок лісу, але водночас вони є небезпечним продуктом харчування, який може привести до отруєння, а іноді й смерті. Отруєння організму викликають токсини, алкалоїди та сполучення важких металів, які містяться в грибах. Грибний сезон нещодавно розпочався, а з ним – ризик отруєнь. На щастя, у Смілі цьогоріч ще не було зареєстровано випадків отруєння […]


У школі №2 влаштували свято для ветерана колективу, активного діяча Сміли – Віри Гребенюк (Відео)

У школі №2 влаштували свято з нагоди ювілею ветерана колективу, активного діяча Сміли, у свій час депутата міської ради Віри Родіонівни Гребенюк.