Віртуальна подорож історією Сміли для дітей «Миле сердечку рідне містечко» (Відео)

Четвертокласників гімназії імені Василя Трохимовича Сенатора разом з класним керівником Наталією Чмиренко запросили на цікаву та пізнавальну зустріч у дитячій бібліотеці. Дізнатися більше про рідне місто, відоме своїми діячами та історичними постатями діти змогли за допомогою віртуальної подорожі «Миле сердечку рідне містечко».


У Смілі на бульварі Бобринського обладнали місця для відпочинку

Центральний бульвар імені Олексія Бобринського нарешті має завершений вигляд. Два дні тому тут провели останні роботи по благоустрою, сьогодні додали, як кажуть, останні штрихи для повноцінного комфортного відпочинку – поставили новенькі двосторонні вуличні лавки. Таких по бульвару розмістили п’ять. Ще одну, кругову, поставили під березою.


У Смілі на ходу спалахнула автівка

14 вересня у Смілі по вулиці Соборній загорівся автомобіль «Daewoo Nexia». Виникла пожежа під час руху. Зупинившись водій спробував відкрити капот та загасити полум’я самостійно за допомогою вогнегасника. Проте йому це не вдалося і він зателефонував рятувальникам. Пожежники оперативно прибули на місце виклику та взялися за гасіння автівки, яка на той час була охоплена полум’ям, інформують […]


«Наша Сміла». Оновлення вуличного освітлення на бульварі О.Бобринського (Відео)

На центральному бульварі Сміли проводять останні роботи з благоустрою, адже на день міста тут буде відкриття. На замовлення управління житлово-комунального господарства працівники підрядної організації – “ВодГео” замінили плафони та повісили сучасні LED-лампи.


За повторну крадіжку транспорту смілянина посадять за ґрати на п’ять з половиною років

Жителя Смілянського району засуджено засуджено до п’яти з половиною років за ґратами за крадіжку транспортного засобу. Відповідний вирок за вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 2 ст. 289 КК України, а саме як незаконне заволодіння транспортним засобом висенено Смілянським міськрайонним судом Черкаської області за активної позиції Смілянської місцевої прокуратури.


Смілян запрошують на Дев’ятий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів

Ринок органічної продукції вже близько двох десятиріч є найдинамічнішим ринком продовольства у світі й стає популярною альтернативою неорганічним продуктам.  Щоб на власні очі побачити «органічний» потенціал України смілян запрошують на Дев’ятий Всеукраїнський Ярмарок органічних продуктів, який працюватиме 23 вересня з 9 до 17 за адресою: м. Київ, Контрактова площа (напроти Подільської районної державної адміністрації).


Отримали подарунок дорожчий 800 гривень – сплатіть податок

Смілянські податківці проводять роз’яснювальну роботу на актуальні теми. На часі – про оподаткування подарунків фізичним особам. Як пояснюють фіскали, до загального місячного (річного) оподатковуваного доходу платника податку не включається вартість дарунків (а також призів переможцям та призерам спортивних змагань), якщо їх вартість не перевищує 25 відсотків однієї мінімальної заробітної плати (у розрахунку на місяць), встановленої […]


У Смілі завершено ремонт ліфтів

На даний час виконані в повному обсязі капремонти 2016 року, загалом 19 ліфтів, а також проведено роботи згідно плану на цей рік. Про це на засіданні міської комісії з питань ЖКГ та паливно-енергетичного комплексу повідомив Віктор Бондаренко, директор “Віанол Сервіс”, підприємства, що займається обслуговуванням ліфтів Сміли. Втім, на часі питання щодо кількох ліфтів, які, можливо, будуть зупинені […]


12 працівників Смілянського лісгоспу отримали нагороди

За багаторічну сумлінну працю в галузі лісового господарства, особистий внесок в розвиток та підвищення ефективності лісогосподарського виробництва Черкащини та з нагоди святкування Дня працівника лісу працівникам лісових господарств  вручили відзнаки державного та обласного рівня. Серед числа нагороджених 12 працівників Смілянського лісгоспу.


Смілянська молодь зустрілася із срібним призером Олімпійських ігор

14 вересня в ДНЗ «Смілянський ЦППРК», в рамках проведення Всеукраїнського Олімпійського тижня, відбулась зустріч з срібним призером Олімпійських ігор в Сеулі в 1988 році, п’ятиразовим чемпіоном світу, дванадцятиразовим чемпіоном СРСР з веслування на каное та байдарках Мотузенком Олександром Олексійовичем.