Жителів Черкащини атакують паразити

Зa результaтaми щoмісячнoгo мoнітoрингу зaхвoрювaнoсті нa пaрaзитaрні зaхвoрювaння у періoд 8 місяців зaреєстрoвaнo 1350 випaдків хвoрих нa пaрaзитoзи. Зaхвoрювaність дітей склaдaє 96%. Прo це пoвідoмляє прес-службa Держaвнoї устaнoви “Черкaський oблaсний лaбoрaтoрний центр Міністерствa oхoрoни здoрoв’я Укрaїни”.


Більше 5,5 тисячі адміністративних послуг надали у Смілянському центрі обслуговування платників

Впродовж січня – серпня 2017 року відвідувачам центру обслуговування платників Смілянської об’єднаної податкової інспекції було надано 5519 адміністративних послуг. Найбільш запитуваною серед послуг – видача картки платника податків та внесення до паспорта громадянина даних про реєстраційний номер облікової картки платника.


У Смілі відбулося засідання ветеранського активу Смілянщини, Черкаського та Кам’янського районів

6 вересня відбулася зустріч ветеранського активу міста Сміли, Смілянського, Черкаського та Кам’янського районів. В засіданні взяли участь заступник міського голови Людмила Осейко, голова райради Володимир Грошев, голова обласної організації ветеранів України Володимир Веретільник, директор територіального соціального обслуговування (надання соціальних послуг) району Галина Кравченко.


Смілянській школі №6 – 55 років (Відео)

На початку навчального року у одному із навчальних закладів Сміли відзначили ювілей. 55 років виповнилося школі №6. Привітали з днем народження школу над Тясмином керівники міста, управління освіти, молоді та спорту, депутати міської ради, колеги з інших навчальних закладів.


На Черкащині СБУ затримала «телефонного терориста»

Cлужба безпеки України спільно з національною поліцією затримала «телефонного терориста», який «замінував» Черкаську школу №8 та залізничний вокзал. На телефон спецлінії «102» о 9:00 годині ранку надійшло анонімне повідомлення, з погрозами підірвати навчальний заклад та вокзал. Провоохоронці оперативно встановили місце знаходження «мінера» та затримали його поблизу школи. Ним виявився 36-річний уродженець Кіровоградської області. Свій вчинок, […]


У Смілі відбудеться свято “Герої спортивного року”

Шановні сміляни і гості міста! Запрошуємо вас на урочисту церемонію нагородження “Герої спортивного року-2016”, яка відбудеться у міському Будинку культури 8 вересня, початок о 14.30 годині.


Смілянські п’ятикласники здійснили веб-подорож Європою

У 5-А класі школи №3-колегіуму перший урок у новому 2017/2018 навчальному році пройшов за темою «Європейське майбутнє України», повідомляє класний керівник Сергій Мачуський. У формі веб-подорожі п’ятикласники мали можливість ознайомитись із короткою історією створення Європейського Союзу та його символікою. Цікавими були практичні завдання з відтворення за допомогою пазлів карти Європи (дві команди учнів, на швидкість) […]


Привітали одного із активних діячів Сміли – Юрія Бурлачка із 70-річчям (Відео)

У малій залі Будинку рад відбулося урочисте зібрання з нагоди   ювілею одного із активних діячів Сміли, людину, яка очолювала у свій час підприємства міста, Юрія Івановича Бурлачка.


Результати 11 туру відкритого чемпіонату Смілянського району з футболу

Триває відкритий чемпіонат Смілянського району з футболу. Визначилася четвірка команд, яка продовжує боротьбу за комплект нагород, інформує «Черкаський спорт» Результати 11 туру:


Спільне свято – День мікрорайонів, відзначили 6 кварткомів Сміли (Відео)

Шість квартальних комітетів традиційно щороку  спільно відзначають День мікрорайонів. Для урочистої події обрали мальовничий куточок Сміли – берег річки Тясмин.