У підготовці до сесії міської ради

18 вересня відбулося засідання постійної комісії міської ради з питань місцевого бюджету, фінансів, податкової політики, роботи базових галузей народного господарства та розвитку підприємництва, захисту прав споживачів, торговельного і побутового обслуговування, виробництва товарів народного споживання. Провів засідання голова комісії Антон Кривко. Одні із основних проектів рішень, які розглянули члени комісії, стосувалися внесення змін до Програми приватизації […]


Як смілянські першокласники починають навчальний день

Новий навчальний рік приніс нашій школі №3-колегіуму багато цікавих та нових проектів, експериментів, досліджень. Так, ми почали працювати над реалізацією завдань всеукраїнського експерименту – впровадженню пілотного проекту нового Державного стандарту початкової загальної освіти в 1-х класах.


На Черкащині цього тижня буде справжня осіння погода

На початку тижня Черкащина відчуватиме незначний вплив Білоруського циклону. Про це інформують у Черкаському обласному гідрометцентрі. Опадів не передбачається, але вітер змінить свій напрямок з південного на західний та північний, тому висока температура дещо спаде.


Всеукраїнський Олімпійський тиждень провели у центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів

З 11 до 15 вересня в ДНЗ «Смілянський ЦППРК» пройшов Всеукраїнський Олімпійський тиждень в рамках якого було проведено спортивні змагання. 13 вересня  був проведений турнір з міні-футболу за участю збірних команд навчальних груп. 14 вересня відбувся Олімпійський день, в програму якого було включено спортивні змагання.


Сміляни святкували 620-річчя (Фоторепортаж)

На центральній площі з нагоди 620-річчя Сміли жителів та гостей міста зібрав святковий концерт та урочистості. Привітав рідне місто та його мешканців секретар міської ради Віктор Федоренко. Привітали одного з перших міських голів Сміли – Олександра Котькала, який започаткував відзначення Дня міста 25 років тому. Відзнаку “За особистий внесок у розвиток міста”


У парку в мікрорайоні радіоприладного заводу влаштували свято (Фото)

У парку, що у мікрорайоні радіоприладного заводу влаштували концерт до Дня міста. Перед присутніми виступили діти та дорослі, сольні виконавці та творчі колективи. Представили пісні та виконання відомих творів на музичних інструментах.


Відкрита першість Сміли з футболу «Кубок Олімпа»

16-17 вересня на стадіонах “Авангард” та “Юність” відбулися змагання з футболу серед юнаків 2005-2006 років народження у рамках Відкритої першості Сміли з футболу “Кубок Олімпа”. Його ініціаторами та організаторами стала смілянська ДЮСШ “Олімп”. Активну підтримку організаторам надав відділ молоді та спорту.


У Смілі обладнали нову патріотичну зупинку. Фотофакт

Напередодні Дня міста у Смілі оновили ще одну зупинку. Замість залізної конструкції біля Будинку дитячої та юнацької творчості встановили зупинку із прозорими стінами. Окрім цього обладнали нові лавки, на яких може розмітитися більше людей, також територію вистелили плиткою. Оновлену зупинку прикрасили патріотичним написом – “Слава Україні”, “Україна понад усе”. На замовлення міської влади зупинку виготовило […]


Смілянським школярам влаштували у парку День здоров’я (Відео)

У нижній частині міського парку культури та відпочинку учням школи №3-колегіуму влаштували День здоров’я. Вчителі, разом з батьками та дітьми прийшли сюди відпочити під відкритим небом, де є усі умови для активного та здорового дозвілля.


Цього тижня частина вулиць Сміли буде без світла

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами 18.09.17р. – вул. Незалежності, Автостанція. 19.09.17р. – вул. Гайдара, вул. Менделєєва, вул. Некрасова, прв. К. Шульженко, вул. О. Бакуменка (1-13,15-21).