На центральній площі зібрали 100+1 ідею для майбутнього Сміли (Фоторепортаж)

Міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді влаштував на головній площі Сміли акцію “Сміла майбутнє”. Учасники проводити опитування на тему потреб сучасної молоді та пропонували написати 100+1 ідею для Сміли. Більше фото дивіться далі.


На головній площі Сміли розмалювати авто та влаштували “війну” фарбами (Фоторепортаж)

На центральній площі Сміли для гостей обладнали зону вуличних культур. Діти, молодь та дорослі розфарбували площу, себе та оточуючих різними кольорами. Свято організували гості з Києва. Учасники від душі обсипали один одного порошкоподібною фарбою та набралися гарного настрою. Також цього дня усім охочим запропонували розмалювати авто. Діти із задоволенням взялися малювати графіті на спеціально привезеній для […]


Навчальні заклади Сміли підготували панно-подарунок (Фоторепортаж)

Біля сцени у нижній частині міського парку культури та відпочинку навчальні заклади Сміли підготували панно-подарунок. Тут було представлено близько 20 робіт. Більше фотографій дивіться далі.


Виставка робіт майстрів народної творчості Сміли та Черкаської області (Фоторпеортаж)

Сміла та Черкаська область багаті на талановитих жителів, які вміють робити красиві речі. У нижній частину міського парку культури та відпочинку майстри народної творчості Черкаської області розгорнули виставку робіт. Також тут волонтери із Черкас, які займаються виготовленням сухих борщів для бійців АТО збирали кошти на продукти. Більше фото дивіться далі.


Сміляни влаштували свято пирога та запросили гостей у гостинний двір (Фоторепортаж)

У нижній частині міського парку культури та відпочинку до Дня міста гостей запросили на свято пирога учні Центру підготовки та перепідготовки робітничих кадрів. Молодь приготувала різноманітні пироги, якими пригощали усіх. Гостинність смілян не менш яскраво представили кварткоми міста, які облаштували поруч “Гостинний двір” із українськими декораціями та щедрим столом. Більше фото дивіться далі. 


Учнівська молодь Сміли намалювала рідному місту вітальні листівки (Фоторепортаж)

Любов до міста у малюнках на асфальті висловила учнівська молодь Сміли. Біля фонтану у верхній частину міського парку культури та відпочинку кожен навчальний заклад за допомогою кольорової крейди, фантазії та командної роботи підготував вітальну листівку рідному місту. Більше фото дивіться далі.


Маленькі сміляни подарували концерт, дорослі запросили на майстер-класи (Фоторепортаж)

Святковий концерт «Тобі, рідне місто, наші вітання!» до 620-річчя Сміли підготували для гостей міського парку культури та відпочинку маленькі вихованці та їх наставники з Будинку дитячої та юнацької творчості. Також бажаючих запросили на майстер-класи. Більше фото дивіться далі.


У міському парку культури та відпочинку гостей запросили поринути у минуле Сміли (Фоторепортаж)

У верхній частину міського парку культури та відпочинку до уваги гостей свята роботи представили смілянські народні умільці та вихованці Будинку дитячої та юнацької творчості. Також бажаючих запросили дізнатися більше про історію Сміли та побачити на фотографіях яким було місто багато років тому. Виставку підготовлено ГО “Пошук Сміла”. Більше фото дивіться далі.


Святкова хода вулицями Сміли (Фоторепортаж)

Один із наймасштабніших заходів до Дня міста – урочиста хода. Супроводжувала її розповідь про історію Сміли, його діячів від часу заснування до сучасності, нинішню гордість міста. У ході були представлені – дівчина Сміла, графи Бобринські, школи та професійно-технічні навчальні заклади міста, Будинок дитячої та юнацької творчості, спортивні школи та клуби та інші важливі заклади Сміли. […]


Привітати Смілу приїхали делегації міст-побратимів (Фоторепортаж)

Традиційно привітати Смілу із днем народження приїжджають гості із міст-побратимів.  На свято завітали делегації із Йонави (Литва), Ковеля, Ватутіно, навчального судна «Сміла» на чолі з капітаном Олександром Гарагулею, представники Черкаського земляцтва у Києві та інші. Разом з нинішніми та колишніми керівниками міста вони пройшлися Смілою. Більше фото дивіться далі.