У смілянському коледжі визначили кращих за професією

DSC_489027 квітня у Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ в рамках тижня комісії технологічного циклу відбувся традиційний конкурс «Кращий за професією». Конкурс був організований і проведений серед студентів третього курсу групи ВЦР15 викладачем фахових дисциплін Павлом Андрійовичем Васюрою.

Завдання конкурсу передбачало зробити повний аналіз напівпродуктів цукрового виробництва на основі теоретичних знань та практичних навичок, отриманих студентами під час вивчення спецдисциплін.

Присутні члени комісії технологічного циклу  Катерина Степанівна Глухова, Любов Іванівна Лісіцина та Надія Володимирівна Глухова відмітили достатній рівень умінь та навичок студентів у проведенні аналізів напівпродуктів цукрового виробництва.

Кращими за професією «Виробництво цукристих речовин та полісахаридів» стали студенти, які найкраще показали свої знання та уміння при виконанні аналізів.

І місце – Анастасія Михалко

ІІ місце – Марина Вовк

ІІІ місце – Валерія Бондаренко

На підставі результатів конкурсу встановлено досить високий рівень знань та умінь студентів з навчальних дисциплін: «Технологія цукру-піску та цукру-рафінаду» та «Технохімічний контроль виробництва цукристих речовин та полісахаридів», інформує прес-центр СКХТ.

DSC_4690_0 DSC_4837 DSC_4890

Залиште свій коментар тут.
Увага! Пам'ятайте, що наш сайт - поле для виважених коментарів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *