Чотири освітні заклади Сміли – перемогли на найбільшому представницькому форумі України

15-17 березня у Київському Палаці дітей та юнацтва відбулася Дев’ята міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та Сьома міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu». Цьогоріч представили свої роботи 758 учасників із 25 регіонів України та 12 країн світу.


Хмарні технології в управлінні закладом освіти: смілянські педагоги поповнили знання та досвід

   Керівники та заступники директорів закладів нового типу зі Сміли взяли участь у семінарі на тему: «Використання хмарних технологій в управлінні сучасним закладом освіти».


«Хто зверху?»: телевізійний проект ліг в основу шкільної програми

Розважальна програма «Хто зверху?». побудована на основі телевізійного проекту, стала кульмінацією тижня предметів художньо-естетичного циклу у школы №2. Класний керівник 11 класу Т.В. Нюкіна організувала пізнавально-розважальні конкурси між юнаками і дівчатами 11 класу.


Податківці закликають задекларувати доходи

Смілянська ОДПІ нагадує, що кампанія декларування 2018» розпочалася з 1 січня 2018 та буде тривати до 1 травня 2018 року. Працівники податкової інспекції проводять семінари-тренінги, телефонні «гарячі лінії» для громадян по заповненню декларації.


У смілянській школі завершився місячник педагогічної майстерності

Логічним завершенням місячника педагогічної майстерності у Смілянській ЗОШ №2 став розгляд питання «Теорія множинного інтелекту». Учитель початкових класів, керівник методичного об’єднання вчителів початкових класів Макарова О.М. запросила до проблемно-пошукової діяльності творчу групу вчителів та вихователів дошкільного навчального закладу №1 «Дружба».


Cмілянська поліція звертається за допомогою

Шановні громадяни! 16.03.2018 по вул. Незалежності, в м. Сміла у приміщенні офісу було виявлено труп громадянки П. з тілесними ушкодженнями. По даному факту слідчим відділом Смілянського відділу поліції ГУНП в Черкаській області відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України. Смілянський відділ поліції ГУНП в Черкаській області звертається до жителів м. Сміла та Смілянського […]