Смілянські мости без перил (Відео)

У Смілі вандали знову вирізали частину мосту через річку у Гречківку. Арматури тут майже не залишилося. Свою чорну справу злодії почали кілька тижнів тому. Це вже третій випадок вандалізму на мостах.


Уряд надаватиме дотації за утримання корів та молодняку (інструкція для отримання коштів)

Одним із інструментів державної підтримки розвитку тваринництва є надання фізичним особам спеціальної бюджетної дотацій за утримання молодняка ВРХ у розмірі до 2500 грн за вирощування телят до однорічного віку. Підприємствам Уряд надаватиме дотацію за утримання корів у розмірі 1500 грн.


Боротьба тепла та холоду на Черкащині продовжується

Незважаючи на те, що календарна вже настала, але в кінці робочого тижня очікується чергова хвилю холоду у супроводі снігу та зниження температури повітря.  Про це інформують у Черкаському обласному гідрометцентрі. За прогнозом, найближчі три доби погоду Черкащини продовжить формувати тепле та вологе повітря атлантичного походження. На фоні періодичних дощів очікується підвищення температури повітря вночі 1-6º […]


Два дні вулиці села Сердюківка будуть без світла

У зв’язку з проведенням планових робіт на електрообладнанні на кількох вулицях та провулках села Сердюківка 12 та 13 березня не буде світла. З 8.00 до 16.45 від електроенергії відімкнуть вулиці Лугова та Кірова (назви вказано як у графіку) та провулок Лопатка. Телефон для довідок споживачів: (233) 9-18-78.


На території Черкаської області передають штормове попередження

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження на території міста Черкаси та Черкаської області. «13 березня очікуються пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


На яких вулицях Сміли цього тижня не буде світла?

Міський район електричний мереж проводить планові ремонтні роботи, тож на частині вулиць міста тимчасово відключатимуть світло. Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію з 12 до 16 березня:


Команда «Явір – Олімп» – чемпіон України

У Харкові з 5 по 9 березня відбулися фінальні змагання Чемпіонату України з футзалу серед юнацьких команд U – 11 (2007 – 2008 р.н.), у яких брала участь команда «Явір – Олімп» м. Сміла.


Названо імена переможців конкурсу дитячої та юнацької творчості «Сміла – непереможна»

До Дня визволення м. Сміла від нацистських загарбників, з метою реалізації засад державної молодіжної політики в м. Сміла, художньо-естетичного та національно-патріотичного виховання дітей і учнівської молоді, виявлення та підтримки творчо обдарованої молоді міста, розкриття її потенціалу


П’ятикласників вчили як мотивуватися до навчання та бути успішними

Як стати успішним, що треба для вдалої життєвої мотивації? Відповіді на ці та інші питання знає практичний психолог Ярова О.М. Тож вона поділилася «секретами успіху» в ході психологічного тренінгу «Мотивація до навчання – перший крок до успіху»


Фотопастка у Смілянському лісгоспі зафіксувала, хто приходить до годівничок (Відео)

Підгодівля диких тварин узимку відіграє важливу роль у підтриманні чисельності їх поголів’я, забезпечує виживання багатьох видів в екстремальних умовах. Як дбають про лісових мешканців у ДП “Смілянський лісгосп” та як дикі звірі ласують кормами, нещодавно зафіксувала фотопастка