Вітання з нагоди 95-річчя утворення Смілянського району

Шановні жителі Смілянщини! Прийміть від жителів міста Сміли найщиріші вітання з нагоди 95-річчя утворення Смілянського району! Нам судилося жити та працювати у регіоні, розташованому в самому серці України. Душа нашого славного краю – в його людях, які славляться гостинністю, талантами та працьовитістю. Жителі Смілянщини сьогодні розвивають економічний та культурний потенціал району, не забуваючи при цьому […]


Ремонт доріг на контролі активістів (Відео)

Одним із актуальних питань для смілян залишається стан доріг. Зокрема, чи не найбільш розбитою є ділянка автошляху при в’їзді у Смілу по вулиці Соборній. Цього тижня саме тут проходила акція, щоб привернути увагу керівництва Сміли, області та України на стан доріг у нашому місті. 


У Смілі відзначили кращих футболістів України та області (Відео)

У малому залі Будинку рад відбулося засідання оргкомітету з відзначення 110-річниці смілянського футболу. На початку його роботи привітали юних смілян команди «Явір – Олімп», які стали чемпіонами України з футзалу та команду «Сміла», яка посіла друге місце у чемпіонаті області з футзалу. Вітання кращим футболістам України та області адресували начальник управління освіти, молоді та спорту Наталія […]


Жителів Черкащини залучають до правопросвітницького проекту #ЯМАЮПРАВО!

Робота з інформування жителів Черкаської області у рамках загальнонаціонального правопросвітницького проекту #ЯМАЮПРАВО! триває. Цього тижня тижні правові акції провели Катеринопільський, Лисянський, Шполянський, Маньківський, Канівський районні та Смілянський міський відділи ДРАЦС


У Смілі знайшли мертвою нотаріуса

У Смілі знайшли мертвою нотаріуса Антоніну Пешехонову. Інформацію про це опублікували в соціальних мережах, повідомляє «ІнфоМІСТ». Крім того, факт підтвердив речник поліції Черкащини Дмитро Грищенко. Водночас докладнішу інформацію правоохоронець пообіцяв надати пізніше.


Водіїв просять бути максимально обачними та за можливості утриматися від далеких поїздок

Погоду Черкащини у найближчі три доби визначатиме серія циклонів з Південної Європи. Атмосферні фронти чергового активного циклону 17 березня зумовлять комплекс небезпечних явищ на території нашої області: дощ та мокрий сніг, вночі та вранці сильні, у супроводі поривчастого вітру 15-20 м/с.


У Смілі поліцейські затримали серійного квартирного крадія

Слідством доведено причетність чоловіка вже до 5 фактів крадіжок з помешкань жителів міста Сміли. Зловмисник забирав все, що мало цінність та гроші, повідомляє сектор комунікації поліції Черкаської області.


Бібліотекарі Сміли взяли участь у конкурсі «Молодий бібліотекар – 2018»

16 березня в Центральній міській бібліотеці ім. О. Журливої був проведений І-етап обласного конкурсу «Молодий бібліотекар – 2018». Від дитячої міської книгозбірні в ньому взяли участь бібліотекар сектору обслуговування 1-4 кл. та дошкільнят Наталія Хлівна та бібліотекар відділу обслуговування 5-9 кл. Вікторія Зозуля.


Смілян запрошують долучитися до благоустрою міста

Протягом березня-квітня 2018 року проходитиме акція з благоустрою населених пунктів, упорядкування пам’ятників загиблим воїнам, обелісків, братських могил, кладовищ.


Смілянських комунальників привітали із професійним святом (Фото)

18 березня професійне свято відзначають працівники житлово-комунального господарства та побутового обслуговування населення.