Центральна бібліотека Сміли отримала понад 500 нових книг

Центральна бібліотека Сміли поповнила книжковий фонд. Тепер на полицях книгозбірні можна буде знайти понад півтисячі нових видань. Про цю радісну для любителів друкованої літератури звістку повідомили працівники центральної бібліотеки.


Завтра прийом громадян проведе заступник начальника головного управління ПФУ в Черкаській області

Смілянський відділ  обслуговування громадян Управління обслуговування громадян головного управління Пенсійного фонду України в Черкаській області повідомляє:


До Черкаської області наближається черговий циклон

В улоговині балтійського циклону над Чорним морем утворився невеликий за розмірами циклон, який вже найближчої ночі наблизиться до території нашої області.


До уваги смілян! Прийом громадян проведе секретар міської ради Костянтин Синьогуб

Згідно з графіком прийому смілян 14 березня з 14.30 до 16.30 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Костянтин Іванович Синьогуб. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства


На 14 березня синоптики передають штормове попередження на території Черкащини

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження на території міста Черкаси та Черкаської області. «Вночі 14 березня в Черкасах та місцями по області очікується сильний дощ», йдеться у повідомленні.


Культурно-мистецькі та спортивні заходи у Смілі з 12 до 18 березня

13 березня 12.30 – Літературна вікторина «Мій Шевченко» (спеціалізована бібліотечна філія для дітей ім.Т.Шевченка); 14.00 – Фінальні міські змагання з баскетболу серед юнаків (НВК “Ліцей – загальноосвітня школа І-ІІІ ст. “Лідер”)


Смілянські податківці нагадують про ключові дати податкового календаря

Смілянські податківці нагадують про ключові дати у податковому календарі. Зокрема, цього тижня: четвер, 15 березня 2018 – останній день подання звіту про використання книг обліку


Кам’янські лісівники цієї весни створять 129 гектарів лісових насаджень

У Кам’янському лісгоспі до нового лісокультурного сезону підготувались заздалегідь – підприємство має усі необхідні ресурси, аби провести весняну посадку лісу якісно та в оптимальні агротехнічні терміни. Про це інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


Сміляни виступили у відкритому Чемпіонаті Черкащини зі спортивної гімнастики

9–11 березня у Черкасах відбувся відкритий Чемпіонат області зі спортивної гімнастики. Показати свою майстерність приїхали більше сотні спортсменів з Сміли, Новгород-Сіверського та Черкас. Дівчата та хлопці виступили у 27 розрядах – від І юнацького розряду (учасники 2012 року народження) до Майстра спорту України.


Рішення Єврокомісії про започаткування нової програми макрофінансової допомоги Україні є визнанням прогресу в реформах

Президент Петро Порошенко переконаний, що рішення Єврокомісії про започаткування нової програми макрофінансової допомоги Україні на підтримку реформ та економічного зростання є визнанням нашого прогресу в реформах та сигналом незмінної солідарності ЄС з нашою країною.