Смілянські колегіанти відзначили День щастя

Враховуючи, що прагнення до щастя є основоположною метою людства, Генеральна Асамблея ООН, за даними проекту DilovaMova.com, 28 червня 2012 року, на своєму 118-му пленарному засіданні прийняла відповідну резолюцію


У Смілі підписали перші договори про наставництво

20-го березня Смілянський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді підписав перші договори про наставництво. Підписання відбулося у Смілянській спеціальній загальноосвітній школі інтернат І-ІІ ступенів.


Завтра у Смілі на 10 годин відключать водопостачання

Комунальне підприємство “ВодГео” повідомляє, що у четвер, 22 березня, планують відновленням каналізаційного колектора по вул. Перемоги біля заводу “Медуниця”. Цей колектор збирає стоки з усього міста. Тому, з 6.00 до 16.00 буде відсутнє водопостачання. Просимо вибачення за незручності. Джерело: офіційний сайт Смілянської міської ради


Смілянин виборов срібло на міжнародному турнірі з вільної боротьби серед школярів

Губанов Дмитро – вихованець спортивного клубу «Вольнік» Будинку дитячої та юнацької творчості, тренер Пономаренко Вячеслав Анатолійович. Перспективний юний спортсмен з вільної боротьби. Спортивну освіту (відділення вільної боротьби) здобуває в Броварському вищому училищі фізичної культури і спорту (8 клас).


У четвер Сміла можливо буде без води (Відео)

У четвер Сміла можливо тимчасово буде без води. Про це на засіданні комісії з питань житлово-комунального господарства повідомив начальник КП “Вод Гео” Олександр Коваленко. Це пов’язано із відновленням каналізаційного колектора по вулиці Мічуріна. Окрім того на засіданні говорили також про інші актуальні для житттєдіяльності міста питання. Більше – дивіться у сюжеті.


У Смілі правоохоронці припинили незаконну діяльність грального закладу (Фото)

Смілянською місцевою прокуратурою спільно з працівниками Управління захисту економіки в Черкаській області Департаменту захисту економіки Національної поліції України та слідчими Смілянського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області 20.03.2018 проведено санкціонований обшук у гральному закладі м. Сміла


З 1 квітня на Черкащині розпочнеться період тиші

Із 1 квітня до 15 червня на Черкащині встановлено період тиші – для охорони середовища існування, умов розмноження та шляхів міграції диких тварин краю. Про це повідомляє “Рідна країна” з посиланням на Державну екологічну інспекцію області.


Жителька Плоского отримала почесне звання «Мати-героїня»

На Смілянщині стало на одну “Матір-героїню” більше. Людмила Іванівна Луценко, яка проживає в с. Плоске стала мамою-героїнею, тому що гідно виховала шестеро діток, дала їм все що мала, своє тепло, розуміння, любов.


Учасники бойових дій та волонтери завітали до смілянської молоді на практичне заняття

15 березня у Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів у рамках проведення навчально-польових зборів із предмета «Захист Вітчизни» завітали учасники бойових дій та волонтери громадського формування самооборона «Січ».


Запит на відомості з Державного реєстру фізичних осіб платників податків можна подати в електронному вигляді

З метою забезпечення зручності платників, смілянські податківці нагадують, що в Електронному кабінеті платника фізособа – платник податків може в електронному вигляді сформувати запит та отримати відомості з Державного реєстру фізичних осіб – платників податків про суми виплачених доходів та утриманих податків.