Відкритий чемпіонат Сміли зі спортивної гімнастики (Відео)

У спортивній залі школи №11 юних спортсменів зібрав відкритий Чемпіонат міста з гімнастики спортивної, присвячений пам’яті Івана Івановича Кучеренка. Позмагатися прибули більше 50 учасників. Це команди Черкас, Кропивниського. Смілу представили вихованці ДЮСШ “Олімп”.


Новини Сміли на регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Вечірній випуск від 29 березня

Про події у Смілі та регіоні слухайте на радіо “Тясмин”. Вечірній випуск новин від 29.03.2018.


На сесії виступив поновлений міський голова Олексій Цибко (Відео)

29 березня відбулося перше пленарне засідання 67-ої сесії міської ради, на яку прибуло 29 депутатів. На порядок денний сесії було винесено 91 питання. Перед початком роботи міської ради було зачитано постанову суду щодо часткового задоволення позову Олексія Цибка з відновлення його на посаді міського голови.


Юні сміляни відзначили Міжнародний день театру

Відомий вислів Вільяма Шекспіра – «Весь світ – театр, а люди у ньому – актори…». На сьогодні театр є одним з найбільш видовищних видів мистецтв. Його люблять, цінують і шанують у всьому світі.


Синоптики передають штормове попередження на території Черкаської області

Синоптики Черкаського обласного гідрометцентру передають штормове попередження по м. Черкаси та Черкаській області. «Вночі та вранці 30 березня в Черкасах та по області очікується туман 200-500 м.», йдеться у повідомленні.


8 медалей здобули смілянські плавці на чемпіонаті Черкаської області

23 березня у Черкасах відбувся Відкритий чемпіонат Черкаської області з плавання серед дітей, підлітків та молоді з обмеженими можливостями. У змаганнях взяли участь спортсмени з м.Черкаси, м.Сміла, Смілянського та Черкаського районів.


Сміляни вчилися секретам успіху соціальних ініціатив

28 березня Сміла мала можливість почути складові успіху соціальної ініціативи в соціальних мережах. На цікаву та пізнавальну зустріч запросила смілян блогер, копірайтер Олена Литвинова.


У центрі Сміли загорівся автомобіль (Фото, відео)

28 березня о 12:05 під час стоянки на вулиці Соборній, виникла пожежа у моторному відсіку автомобіля Fiat Ducato. На боротьбу із вогнем на місце пожежі оперативно прибув черговий караул місцевої пожежно-рятувальної частини, який впродовж 10 хвилин ліквідував загорання


Смілянщина провела в останню путь учасника АТО, Дмитра Кам’янського

24 березня жителі села Залевки та міста Сміли провели в останню путь 42-річного військовослужбовця, учасника АТО Дмитра Кам’янського, позивний «Шатун». Дмитро був старшиною, командиром бригади БТР.


Смілянські лісівники показали, хто навідується до підгодівельних майданчиках

Козулі та дикі кабани продовжують навідуватися до годівничок, які облаштували для них смілянські лісівники. Як живеться лісовим мешканцям спостерігають за допомогою фотопасток.