Уряд виділив 400 млн грн на компенсації за «теплими кредитами», з яких 190 млн грн – саме для ОСББ

Про особливості програми «теплих кредитів», її фінансування та нововведення розповів Голова Держенергоефективності Сергій Савчук. На відшкодування населенню та ОСББ за «теплими кредитами» у 2018 р. виділено 400 млн грн, зокрема:


Смілянські каратисти у числі призерів відкритого чемпіонату області з годзю-рю

У Черкасах відбувся відкритий чемпіонат області з годз-рю карате серед кадетів, дітей, юнаків, юніорів та дорослих. Участь у змаганнях взяли 332 спортсмени з 22 клубів. Спортсмени прибули із Черкас, Рівного, Канева, Тального, Києва, Корсунь-Шевченківського району, Полтавської області, Літина (Вінницька обл.).


Морозний березень: синоптики спрогнозували погоду до кінця місяця

Зима ніяк не хоче поступатися місцем весні. Після потепління, яке спостерігалося з 07 по 17 березня, коли середньодобові температури були з позитивними значеннями, активно йшов процес сніготанення та почалося відтавання грунту


Другокласники взяли участь у конкурсі читців української поезії

В рамках Тижня початкових класів для учнів 2 класу пройшов конкурс читців української поезії. Українцям добре відомі імена таких поетів, борців, революціонерів як Т.Шевченка, І.Франка, Лесі Українки, Л.Костенко.


Розклад спортивних та культурно-мистецьких заходів у Смілі на тиждень

Відділ культури Смілянської міської ради повідомляє розклад спортивних та культурно-мистецьких заходів, які відбудуться у Смілі цього тижня. 19 березня 19.00 – Концерт ансамблю «Тік» (МБК);


Через погоду у школі-інтернаті завалився погріб з продуктами

17 березня через ускладнення погодних умов у школі-інтернаті завалився погріб з продуктами та консервацією. Усіх небайдужих просять про допомогу, інформує у своїй спільності громадська рада Сміли.


Смілянським колегіантам провели смачний майстер-клас

Нещодавно у школі №3-колегіумі у 9-А класі пройшов ще один креативний день. Чудовий і смачний майстер-клас провела Ірина Іванівна Шевченко. Вона запропонувала учням розмалювати імбирні пряники.


На яких вулицях Сміли цього тижня відключатимуть електроенергію?

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими  ремонтними роботами: 19.03.2018р. – вул.Ворошилова, пров.Курчатова (14, 37а), вул.Лесі Українки (23-41, 28-44)


Смілянську швидку допомогу за тиждень викликали більше 300 разів

За тиждень населення Сміли поповнилося 5 новонародженими. Про це інформують у відділі охорони здоров’я. З 12 до 19 березня у пологовому відділенні міської лікарні народилося 3 дівчинки і 2 хлопчики.


Податковий календар на тиждень від Смілянської ОДПІ

Смілянські податківці нагадують про ключові дати на цьому тижні. Вівторок, 20 березня 2018. Останній день подання: податкової декларації з ПДВ за лютий платниками, у яких базовий податковий (звітний) період дорівнює календарному місяцю;