“Весняний вітер” приніс “золото” юним танцюристам Сміли

Вихованці школи танцю «Соната» посіли перші місця на 19-му фестивалі “Весняний вітер”. Це традиційний щорічний Відкритий Всеукраїнський фестиваль хореографічного мистецтва та змагання із сучасних танців «Весняний вітер». Він відбувся 3-4 березня  у палаці спорту «Будівельник» в Черкасах.


“Козацька залога” – міжнародний фестиваль у Смілі (ВІДЕО)

У травні сміляни запросять гостей на міжнародний фестиваль “Козацька залога”. Він поєднає два фестивалі, присячений кільком ювілейним історичним датам. Програма дуже насичена. /


Смілянину призначено стипендію Президента України

Нашому землякові  Сергію Конякіну призначено стипендію Президента України для молодих учених в 2018 році. Сергій Конякін – кандидат географічних наук, голова Ради молодих вчених Державної установи «Інститут еволюційної екології Національної академії наук України».


Міжнародному козацькому фестивалю у Смілі – бути!

  3 березня у малому залі Будинку рад відбулося засідання оргкомітету з підготовки міжнародного козацького фестивалю «Козацька залога», який планується провести у Смілі 11-13 травня 2018 року.


“Громадські діалоги” : ремонт доріг, енергоаудит, використання коштів

У малій залі Будинку рад відбулися традиційні «Громадські діалоги» за участю представників міської влади та громадськості. На початку зустрічі секретар міської ради Костянтин Синьогуб проінформував присутніх щодо перебігу подій у місті стосовно надання житлово-комунальних послуг населенню міста, проведення енергоаудиту, ремонту доріг, проведення круглого столу «Безпечне місто», запланованих культурно-мистецьких заходів. 


Молодіжний клуб “Крок до успіху” мотивує сімейні цінності

Напрочуд гарно відбувся молодіжний клуб “Крок до успіху”. Тут говорили про сім’ї, їх цінності, їх функції та ті “бонуси”, що дає сімейне життя. 


У смілянки вилучили сировини на понад 1 мільйон гривень

Як повідомляє Головне управління ДФС у Черкаській області, співробітники податкової міліції припинили діяльність мешканки Сміли з незаконного вирощування, переробки тютюну та його подальшого продажу. В ході проведення операції «Акциз-2018» і розслідування кримінального провадження, відкритого за ч.1 ст.204 Кримінального кодексу України (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів), оперативні працівники головного управління […]


У Смілі провели координаційну раду з питань сім’ї та гендерної рівності (відео)

Актуальні питання з проблем сім’ї та гендерної рівності обговорили нещодавно в управлінні освіти, молоді та спорту.


Змагання з техніки пішохідного туризму

Змагання з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях відбулися на базі Будинку дитячої та юнацької творчості. Учасники старшої вікової категорії – учні 8-11 класів, молодшої – 1-7 класи. Всього 10 команд. Вони долали дистанцію «Зв’язки».


Проблем на дорогах Черкащини немає

Як повідомляє ДСНС у Черкаській області, станом на 06:00 4 березня проблемні ділянки на автодорогах області відсутні. За добу 3 березня підрозділи Управління надавали допомогу водіям, чиї автомобілі стали заручниками снігових заметів у 7-ми випадках. Так, об 11:15, у селі Петропавлівка Городищенського району рятувальники звільнили зі снігового замету вантажний автомобіль Рено, який самостійно не міг […]