Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск від 26 березня.

Новини Сміли та регіону на хвилях радіо «ТЯСМИН». Випуск від 26 березня.  


Почесний ювілей відзначила голова ради ветеранів кварткому №23 Валентина Нікітенко

Ювілейний День народження 26 березня відзначила голова ради ветеранів квартального комітету №23 Валентина Нікітенко. Загалом, ради ветеранів квартальних комітетів є своєрідним місточком та зв’яком між ветеранами, які живуть у Смілі та міською ветеранською організацією, міською радою.


Кияни можуть зробити енергоаудит теплопостачання у Смілі (Відео)

Членам виконкому та усім присутнім на засіданні виконавчого комітету представили проект з енергозбереження. Детально ознайомили з ним смілян фахівці Київського обласного експериментного центру енергоефективності та компанія “Актив Енерджі Груп”.


Фахівці Смілянського центру соціальних служб розбиралися, чого бояться прийомні діти

Прислухайтесь до себе: чого ви боїтеся найбільше? Чи знаєте різницю між страхом та фобією? Чи розумієте те, що страх – це найсильніша людська емоція, яка виконує функцію самозахисту і має вікове обмеження? Травмована ж свідомість відчуває страх без наявності будь-якої причини.


З цього тижня на Черкащині пануватиме весняне тепло

Цьогорічний березень запам’ятається зимовими холодами, снігопадами та пізнім початком весняних процесів. Про те, як свідчать синоптичні карти, у наш регіон із південними вітрами йде справжня весна.


Смілянські школи приєдналися до міжнародної ініціативи Global Money Week

«Гроші мають значення». Під таким гаслом проходив Всесвітній тиждень грошей у закладах загальної середньої освіти міста Сміли, які в березні 2018 року разом зі всією Україною приєдналися до міжнародної ініціативи Global Money Week – міжнародної події, спрямованої на розширення можливостей наступного покоління для упевненого і відповідального фінансового майбутнього.


Залізничники просять відшкодувати пільгові перевезення (Відео)

У малій залі Будинку рад секретар міської ради Костянтин Синьогуб провів робочу нараду із питань відшкодування з міського бюджету за пільгові перевезення залізничним транспортом.


Дві смілянські команди стали призерами чемпіонату Черкащини з футзалу

У залі спортивного комплексу Академії футболу, що у Білозір’ї, відбулися матчі фінального етапу змагань чемпіонату Черкащини з футзалу серед юнаків сезону 2017-2018рр. 36 футзальних команд вели боротьбу за першість у двох вікових групах.


Викрито чергового збувача наркотиків

Під процесуальним керівництвом Смілянської місцевої прокуратури за результатами комплексу слідчих дій на території Городищенського району викрито місцевого жителя та повідомлено про підозру у незаконному збуті наркотичних речовин, тобто вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 307 КК України.


Які вулиці Сміли та Смілянського району цього тижня будуть без електроенергії?

Перелік вулиць по місту та району, на яких цього тижня будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими ремонтними роботами: