Вишитий подарунок для команди катера “Сміла”

Надія Сербіненко, якій днями виповнюється 80 років, вишила рушник-оберіг для команди катера “Сміла”. Воїнам АТО жінка-волонтер вже передала більше 300 оберегів із щирими побажаннями та патріотичними словами.  


Дитяча телестудія зі Сміли вшановує Тараса Шевченка фільмом

Дитяча телестудія “Я+Ти” Будинку дитячої та юнацької творчості м.Сміла до 204-ої річниці з дня народження Тараса Шевченка презентує фільм “Думи про Тараса”.    


Завершено чемпіонат Сміли з футзалу на Кубок міського голови.

4 березня у спортивному залі стадіону «Авангард відбувся останній тур зимового Відкритого Чемпіонату м. Сміла з футзалу на Кубок міського голови та урочиста церемонія закриття та нагородження переможців і призерів змагань. Цього року за перемогу змагалося 10 команд із м. Сміла та Смілянського району.


Змагалися гуртківці туристсько-краєзнавчого напрямку

На базі БДЮТ відбулися змагання з техніки пішохідного туризму в закритих приміщеннях – Дистанція «Зв’язки». У змаганнях взяли участь вихованці гуртків туристсько-краєзнавчого напрямку.


У Смілі відкриють скринінговий центр «Здоров’я жінки»

Як озвучив голова Черкаської ОДА Юрій Ткаченко, унікальний проект втілюється на Черкащині. – Ми відкриваємо скринінгові центри «Здоров’я жінки». Їх буде п’ять по області: у Черкаському обласному онкологічному диспансері, Смілянській міській лікарні ім.Т.Шевченка, а також у центральних районних лікарнях у Золотоноші, Звенигородці й Умані. Останні два вже запрацювали. Решта – найближчим часом.


Перемога смілян на Чемпіонаті України з легкоатлетичного двоборства

1 та 2 березня у Києві відбувся чемпіонат України з легкоатлетичного двоборства у приміщенні серед дитячо-юнацьких спортивних шкіл та спортивних дитячо-юнацьких шкіл олімпійського резерву.


Cтародруки «Кобзаря» можна побачити у Смілянському краєзнавчому музеї

У Смілянському краєзнавчому музеї на честь 204-ої річниці від дня народження Т.Г.Шевченка експонується тимчасова виставка стародруків улюбленої книги кожного українця – «Кобзаря». На виставці представлені видання 1894, 1906, 1907, 1911,1932 … років.


Підсумки Відкритого чемпіонату Cміли з волейболу

3 березня у НВК «Ліцей – загальноосвітня школа І – ІІІ ступенів «Лідер» відбувся останній тур та урочистості з нагоди закриття Відкритого чемпіонату м. Сміла з волейболу сезону 2018 року, який проходив під гаслом «Патріоти Смілянщини – рідній Україні». Чемпіонат вже став традиційним і проходив вшосте.


Вандали у центрі міста облили Пам’ятний знак

У Смілі другий раз поспіль вандали сплюндрували Пам’ятний знак Героям Небесної Сотні – облили фарбою. Небайдужі сміляни оголосили винагороду – 2000 гривень за інформацію про вандалів, гарантуючи анонімність.


Обговорили актуальні питання громади міста (відео)

У Смілі пройшли традиційні обговорення проблем міста представників влади з активними громадянами.