За тиждень на Черкащині учасникам АТО передали 248 земельних ділянок

За тиждень головні управління Держгеокадастру в областях надали у власність учасникам АТО 3 107 земельних ділянок загальною площею 4 674,8 гектара. Черкаська область у числі тих, де учасникам АТО передано найбільше ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності – 248 ділянок. Лідерами у цьому напрямку роботи також є Київська, Рівненська, Чернігівська області. За інформацією Головного управління держгеокадастру у Черкаській […]


В Україні офіційно розпочався процес розрахунку розміру зимової субсидії

У жовтні управління соціального захисту населення автоматично розрахують розмір допомоги на опалювальний сезон усім тих, кому у травні цього року субсидію було перепризначено на новий період – 2017-2018рр. Жодних документів чи довідок субсидіантам повторно  не потрібно подавати чи доносити. Програма житлових субсидій максимально спрощена для людей.


У Смілі влаштували змагання «Спортивна родина» для «особливих» сімей

Активні, сильні духом та дружні родини зібралися 7 жовтня у Смілянській ЗОШ №5 на обласні змагання «Спортивна родина» для сімей, які виховують дітей з особливими потребами. Організаторами змагань виступили Черкаський центр «Інваспорт» спільно з Смілянським міським центром соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Смілянські рятувальники провели навчання для працівників інтернату

9 жовтня рятувальниками Смілянського РВ Управління ДСНС України у Черкаській області було проведено інформаційно-роз’яснювальні заходи зі співробітниками психоневрологічного інтернату, розташованого за адресою: місто Сміла, вулиця Семена Морочковського.


Жителів Черкащини просять бути пильними та інформувати про підозрілих осіб

З метою недопущення терористичних актів, диверсій та інших надзвичайних подій жителів Черкащини просять бути пильними й інформувати правоохоронні органи про будь-які факти прибуття та перебування в регіоні підозрілих осіб, наміри здійснення сепаратистської, терористичної, диверсійної чи розвідувально-підривної діяльності, залишені без нагляду підозрілі предмети або транспортні засоби, а також використання технічних засобів спостереження (безпілотних літальних пристроїв та […]


За 5 місяців за програмою «Доступні ліки» пільгові препарати отримали близько 6000 смілян

За 5 місяців 2017 року в Смілі відшкодовано понад 12600 рецептів, які отримали 5862 особи на суму 451 тис.грн.  Урядова програма «Доступні ліки» стартувала у квітні, дозволяє громадянам отримувати низку препаратів безоплатних або з невеликою доплатою. Програма діє на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми.


В Смілі у пожежі загинув 31-річний чоловік

9 жовтня о 00:10 на вулиці Севастопольська, в одноповерховому житловому будинку на 2-х господарів виникла пожежа. Ще до приїзду рятувальників смілянської державної пожежно-рятувальної частини вогонь знищив покрівлю та перекриття.


Смілянам нагадали про права людини

У Смілянському об’єднаному управлінні Пенсійного фонду України Черкаської області завершився Тижня права в Черкаській області. До Дня юриста, який відзначається 8 жовтня провели інформаційні заходи щодо захисту прав людини. Мета – інформування населення щодо їх прав та свобод, роз’яснення норм Конституції та норм чинного законодавства.


До уваги смілян! Завтра прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Осейко

Згідно графіку прийому смілян 10 жовтня з 10.00 до 12.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Людмила Семенівна Осейко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00, але не пізніше ніж за 30 хвилин до початку прийому (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по […]


Батьківська конференція у Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів

В актовій залі ДНЗ «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» пройшла батьківська конференція. Основними питаннями зустрічі батьків з адміністрацією навчального закладу стали питання організації навчально-виховного процесу та вимоги до виконання правил внутрішнього розпорядку.