Завтра на території Черкащини очікується туман

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище на території Черкащини. В області прогнозують туман. Особливо уважними просять бути водіїв та пішоходів, адже видимість в тумані значно знижується. «Вночі та вранці 22 жовтня в Черкасах і області очікується туман 200-500 м.», йдеться у повідомленні синоптиків.


Смілянських школярів запрошують взяти участь у мистецькому конкурсі «Податкова абетка»

Державна фіскальна служба України і Університет державної фіскальної служби України запрошує в рамках Всеукраїнського конкурсу «Податківець майбутнього» учнів 1-9 класів взяти участь у Мистецькому конкурсі «Податкова абетка» і відчути себе податківцями або митниками. Роботи переможців увійдуть до книги «Абетка податкового університету».


У Смілі почали розслідування по факту порушення правил із убезпечення дороги під час ремотних робіт

Смілянська місцева прокуратура зареєструвала кримінальне провадження за фактом порушення правил, норм і стандартів, що стосуються убезпечення дорожнього руху, під час проведення ремонтних робіт по вул. Героїв Холодноярців в м.Сміла. Внаслідок чого спричинили смерть особи в дорожньо-транспортній пригоді.


Смілянські гімназисти відвідали одне із чудес Черкащини

Нещодавно учні 6-А класу разом зі своїм класним керівником Наталією Миколаївною Власик в одній із поїздок побачили одне з чудес Черкащини – Спасо-Преображенську церкву в селі Мошни Черкаського району. Вона була збудована в 1839 році за проектом італійського архітектора Джорджо Торічеллі, що працював на той час міським архітектором Одеси і був запрошений графом Михайлом Воронцовим