Напочатку бульвару Бобринського вкладають плитку

У день міста відкрили центральний бульвар Бобринського. Так, на даний момент, відремонтована центральна частина бульвару, покладена тротуарна плитка, встановлено освітлення, а вдовж бульвару розташовані лавочки, на яких  можуть відпочивати сміляни та гості міста. Але на цьому роботи не завершені, у планах міської влади продовжити облаштування бульвару. Тому наразі проводяться ремонтні роботи з укладання тротуарної плитки […]


У Смілі відкрили оригінальну кав’ярню та нову зону відпочинку (Відео)

У мікрорайоні машинобудівного заводу відкрили відпочинкову міні-зону та вуличну кав’ярню. Привітати підприємця Андрія Черничка із відкриттям кав’ярні та смілян, яких привабила нова зелена зона, приїхали секретар міської ради Віктор Федоренко та член виконкому Віктор Овчаренко. Розвиток підприємництва у Смілі міська влада заохочує та підтримує. Особливо приємно, коли підприємці прагнуть зробити більше, ніж просто встановити будівлю, а […]


Смілянські рятувальники ліквідували пожежу в житловому будинку

21 жовтня о 08:50 до смілянських рятувальників надійшло повідомлення про пожежу в житловому будинку в селі Мельниківка на вулиці Лісова. На місце виклику прибули чергові караули смілянської пожежно-рятувальної частини та допоміжний транспортний засіб з бочкою води.


Синоптики: до п’ятниці на Черкащині температури вище +9º не буде

На погодні умови Черкащини почав впливати прохолодний північний антициклон, який зберігатиме свої позиції майже до п’ятниці. У цей час переважатиме малохмарна погода без істотних опадів. Північні вітри не дозволять денній температурі піднятися вище +4+9º. У нічні години при додатковому радіаційному вихолоджуванні земної поверхні температура повітря може опускатися до 2-4º морозу.


Смілянські учні влаштували ярмарку і змагання на швидкість продажу вареників

20 жовтня у державному навчальному  закладі «Смілянський центр підготовки і перепідготовки робітничих кадрів» відзначили Міжнародний день кухаря та кулінара. З нагоди свята тут провели тематичну лінійку та вікторину, де учні змогли показати свої знання з кулінарії. Найкмітливіші учасники отримали заохочувальні призи та подарунки.


Смілянським студентам-першокурсникам влаштували знайомство із професією

День працівників харчової промисловості було встановлено у 1966 році і він святкується у третю неділю жовтня. Це свято в коледжі відзначається традиційними заходами тижня комісії фахових дисциплін технологічного циклу. В рамках тижня у Смілянському коледжі харчових технологій провели відкритий захід «Знайомтесь – технолог!».


До уваги смілян! Сьогодні прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Риджаніч

Згідно з графіком прийому смілян сьогодні, 23 жовтня, з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе заступник міського голови Олександр Васильович Риджаніч. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00, але не пізніше ніж за 30 хвилин до початку прийому (обідня перерва з 13.00 до 14.00). […]


Де у Смілі цього тижня не буде світла?

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими ремонтними роботами: 23.10.17р. – вул. М.Величка(2-8,3-15), вул. Незалежності (50-62), вул. Горького (1-23,6- 20). 24.10. 17р. – вул. М. Величка, вул. І. Піддубного, пров. Короткий.