Працівники бібліотеки влаштували смілянській малечі літературну гру

Місячник шкільної бібліотеки — час, сповнений дивовижного книжкового розмаїття, свято тих, хто любить читати, багато знати, дні веселих пригод і нових літературних відкриттів. По-особливому цікаво першокласникам: нові відчуття, нові зустрічі, нові враження. У школі №3-колегіумі після екскурсії до шкільної бібліотеки та посвяти в читачі з врученням медалей «Юний читач», відбулися подорожі- екскурсії до центральної дитячої […]


На вулиці Соборній активізувались ремонтні роботи

На відрізку дороги по вулиці Соборній – від перехрестя вул. Родини Бобринських до повороту на вул. Першодрукаря І. Федорова, активізувались роботи. Після затишшя на ділянці, де тривалий час тому провели фрезерування, почали дірки асфальтувати. “Фронт робіт” у дорожників чималий – 860 кв.м. Відповідно до укладеного договору підряду асфальтування дороги проводить ТОВ «БУДДОР Україна».


Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА про інвестиції

– На минулому тижні мав зустріч із топ-менеджером HIRSCH Servo AG у нашому новому Офісі підтримки інвестицій і експорту Агенції регіонального розвитку Черкащини. Цей потужний австрійський інвестор уже з наступного року виготовлятиме пакування для побутової техніки Saturn.


З 26 жовтня на Черкащину прийде більш тепла погода з дощами

На Черкащині нічна температура близько і нижче нуля стає реальністю та й удень показання термометрів утримуються в межах 5-7º. Велика тропосферна улоговина, орієнтована із Арктики на південь, утримує температуру повітря приблизно на 1-2° нижче кліматичної норми на цей час. Проте, 26 жовтня синоптична ситуація зміниться.


Пропускне “вікно” через черкаський міст сьогодні відкриють пізніше

У зв’язку із поломкою дорожньої техніки на дамбі через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань, де завершуються роботи із влаштування верхнього шару асфальтобетонного покриття, пропуск автомобілів через міст розпочнеться сьогодні, 25 жовтня, не о 16 годині, як завжди, а близько 18.00. Пропуск автомобілів триватиме до 21 години. Про це інформує прес-служба САД у Черкаській області.


Анонс газети «СМІЛА» від 25 жовтня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 25 жовтня. У номері читайте: Вітання з нагоди 73-ї річниці визволення України від загарбників та до Дня автомобіліста. Актуально: комунальний теплопостачальник отримав ліцензію і готується розпочати опалювальний сезон, резонансні ДТП чому затримується ремонт доріг


Актори Черкаського обласного музично-драматичного театру виступили у смілянській школі

У школу №7 завітав із виставами колектив Черкаського обласного музично-драматичного театру. Для молодших та старших класів актори представили різні вистави. Дійство розгорнулося в актовій залі школи. «Учні 1-11 класів мали чудову нагоду переглянути вистави «Усі миші люблять сир» (1-6 класи) та «Шельменко-денщик» (7-11 класи).


Смілянських школярів запрошують взяти участь у конкурсі відеороликів

Смілянську молодь запрошують взяти участь у конкурсі відеороликів до FSC – п’ятниці. До участі запрошуються школярі до 17 років. Привернення увагу до  питань відповідального лісоуправління, турботливого відношення до лісів України, а також популяризація сталого способу життя та споживання сертифікованих продуктів.


Чергова сесія Смілянської міської ради не відбулася через відсутність кворуму

24 жовтня повинна була відбутися позачергова сесія міської ради. Проте, через відсутність кворуму сесію провести не вдалося. На сесію з 36 депутатів прийшли 14. Секретар міської ради Віктор Федоренко нагадав, через засоби масової інформації, депутатам, які не з’явилися на сесію про їх прямий обов’язок перед громадою, яка їх обрала і чекає їхньої допомоги. На порядок […]