Виставка смілянських майстрів дивувала гостей Всеукраїнського фестивалю (Фоторепортаж)

У Смілі на V Всеукраїнському фестивалі патріотичної та козацької творчості «Богдановими шляхами» імені Миколи Моцика представили свої роботи смілянські майстри народної творчості. У фойє було розгорнуто виставку та працювали майстер-класи. Смілянські умільці дивували виробами з соломки, бісеру, вишивками, сувенірами-оберегами, а ще колекцією українських національних головних уборів та ін.


V Всеукраїнський фестиваль патріотичної та козацької творчості «Богдановими шляхами» (Фоторепортаж)

Міжнародна асоціaція «Козацтва» та Смілянська міська рада зробили смілянам творчий подарунок – вперше у Смілі в День захисника України та на свято Покрови відбувся V Всеукраїнський фестиваль патріотичної та козацької творчості «Богдановими шляхами» імені Миколи Моцика.


Патріотична екскурсійна подорож учасників клубу «Крок до успіху»

З нагоди Дня захисника України та Дня Українського козацтва, для  учнів ДНЗ «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітних кадрів», які є випускниками спеціальних шкіл – інтернатів,  була  організована патріотична екскурсійна подорож  до Військово-патріотичного центру-музею «Шампань», що знаходиться в смт. Шампань, Звенигородського району, Черкаської області.


На Смілянщині злодій вліз на дачу та вивіз крадене навантажувачем

На Смілянщині раніше судимий чоловік обікрав дачне домоволодіння 64-річної смілянки, викравши у неї тепловозний бак ємністю 9 тисяч літрів, який здав на металобрухт. За вчинене зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.


Смілянські студенти виступили у фіналі Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування

У Смілянському коледжі харчових технологій відбувся фінальний  етап  Всеукраїнської студентської олімпіади з програмування. Кращі студентські команди програмістів з усієї України змагалися надвох майданчиках – у містах Вінниця та Одеса.


Смілянських батьків запрошують на тренінги

Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді з 12 жовтня розпочав цикл тренінгів для батьків «Батьківська парасолька добра».  Заняття проводять на базі дитячого садочку №19. «Ми переконані, що кожна дитина унікальна та неповторна! А мрія бачити дітей щасливими та успішними здійсненна!», зазначають організатори та запрошують батьків разом пройти цікавий та інформативний шлях


Де цього тижня у Смілі не буде світла?

Перелік вулиць по місту, на яких будуть відключати електроенергію у зв’язку з плановими ремонтними роботами: 17.10.17р. – вул. Пермська (1-5), вул. Жукова.