У Смілі відзначили стипендіатів міського голови (Відео)

У сесійній залі Будинку рад відзначили стипендіатів міського голови. Почесну місію – передати стипендії юнакам та дівчатам виконав секретар міської ради Віктор Федоренко. Її вручають молоді, яка має значні досягнення у спорті, науці і творчості на рівні міста, області, України та за кордоном.


Податківці нагади підприємцям Черкащини про перелік витрат і податок на майно

У зв’язку із запитаннями підприємців, які використовують власне нерухоме майно, земельну ділянку та/або транспорт, який є об’єктом оподаткування відповідним податком, для здійснення підприємницької діяльності у Головному управлінні ДФС у Черкаській області звертаюють увагу, що згідно норм Податкового кодексу України (пп. 177.4.3 п. 177.4 ст. 177 Кодексу) до переліку витрат, безпосередньо пов’язаних з отриманням доходів


Кроки міської влади для подачі тепла у Смілі (Відео)

26 жовтня була скликана чергова сесія Смілянської міської ради. Вона не зібрала кворуму. Секретар міської ради Віктор Федоренко зазначив, що міська влада робить конкретні кроки, щоб найближчим часом подати тепло у домівки смілян.


На Смілянському електромеханічному заводі провели мітинг пам’яті

28 жовтня Україна відзначить 73-тю річницю з Дня визволення України від фашистських загарбників. Вшанувати пам’ять загиблих заводчан у роки Другої світової війни зібралися ветерани одного із найбільших підприємств міста – Смілянського електромеханічного заводу. Мітинг пам’яті – це традиція, яку працівники підприємства підтримують протягом багатьох десятків років.


Смілянським студентам-першокурсникам влаштували посвяту в маркетологи та менеджери

У Смілянському коледжі харчових технологій відбулася урочиста посвята студентів-першокурсників в маркетологи та менеджери. В заходах взяли участь студенти спеціальностей «Маркетингова діяльність» та«Організація виробництва». Серед запрошених: заступник директора з навчально-виховної роботи Олена Вікторівна Кикоть та викладачі комісії фахових дисциплін економічного циклу.


Школярі побували у навчально-науковому інституті інформаційних технологій

22 жовтня, команда «Бізнес» школи №7, до складу якої увійшли учні 7-В класу під керівництвом вчителя математики Марії Володимирівни Моргун, провела «учбовий день» у навчально-науковому інституті інформаційних технологій Черкаського національного університету ім. Богдана Хмельницького. Учні відвідали три уроки – фізику, фізкультуру й математику.


Смілянським дівчатам влаштували урок краси та здоров’я

Дбайливе ставлення до власного здоров’я – це досить актуальна проблема сучасного суспільства, адже здоров’я вважається головною суспільною цінністю. Гарне волосся – символ жіночності та здоров’я. Краса і здоров’я волосся залежать від сукупності багатьох факторів. 26 жовтня у «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів»  була запрошена перукар-стиліст салону краси «Міледі» Ірина Миколаївна Карпенко 


Нова книга про Смілу – від газети «Сміла»

На 620-ий день народження рідному місту наш колектив подарував книгу «Сміла: край притясминський». Це – сьоме видання із серії «Бібліотека газети «Сміла». Нинішня збірка найсолідніша обсягом – майже 500 сторінок, має дванадцять розділів, майже 300 краєзнавчих матеріалів. У новій збірці побачите Смілянський край – історичний, краєзнавчий, заповідний, туристичний, видатних постатей, меценатів та будівничих.


На Смілянщині правоохоронці вилучили у місцевого жителя 1,5 літра наркотичної речовини

В домоволодінні чоловіка, який вже неодноразово притягувався до кримінальної відповідальності працівники поліції вилучили 1,5 літра екстракту макової соломки. Вилучена наркотична речовина направлена на проведення експертного дослідження.


До уваги смілян! Прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Гончаренко

Згідно графіку прийому смілян 27 жовтня, з 10.00 до 12.00 особистий прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Петрович Гончаренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.