У мікрорайоні машбуду відкрили оригінальну кав’ярню та нову відпочинкову зону

У мікрорайоні машинобудівного заводу відкрили відпочинкову міні-зону та вуличну кав’ярню. Її обладнав смілянський підприємець Андрій Черничко. Привітати підприємця із відкриттям кав’ярні та смілян, яких привабила нова зелена зона, приїхали секретар міської ради Віктор Федоренко та член виконкому Віктор Овчаренко.


У Смілі позашляховик врізався в мопед та збив водія насмерть

15 жовтня на вулиці Сунківській сталася аварія. У результаті один загиблий. Як повідомили газеті “Сміла” у Смілянському відділі поліції аварія сталася  о пів на першу ночі. Водій автомобіля «Toyota hilux», будучи за кермом у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху.


До уваги жителів Черкащини! Завтра очікується сильний туман

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище на території Черкащини. Третю добу поспіль в області прогнозують сильний туман.


Сміляни вчилися як надавати першу психологічну допомогу в кризових ситуаціях

Цієї п’ятниці в Інституті державного управління у сфері соціального захисту пройшов довгоочікуваний тренінг «Перша психологічна допомога в кризових ситуаціях», проекту «Трирівневе кризове навчання» від фахівців психологів з Одеси, в якій і зародилась ідея трирівневого навчання. Участь у новітньому тренінгу взяли і фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді


Гість із Польщі на “Громадських діалогах” у Смілі (Відео)

У центральній міській бібліотеці імені Олени Журливої відбулися чергові громадські діалоги з владою, які відбуваються щоп’ятниці. Цього разу на зустрічі були присутні депутати Черкаської обласної ради, депутати Смілянської міської ради, представники громадських діалогів та інші небайдужі краяни. Також цього разу участь у засыданні за «круглим столом» взяв гість з Польщі Януш Леопольд Мачков’як.


Особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

Сьогодні згідно з графіком прийому смілян, з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


з 4 листопада на Черкащині розпочнеться сезон полювання на парнокопитних та хутрових тварин

Цьогорічний  сезон колективного полювання на парнокопитних та хутрових диких тварин на Черкащині стартує 4 листопада. Таке рішення ухвалили на нараді з користувачами мисливських угідь області та мисливствознавцями держлісгоспів, що відбулася минулого тижня у Черкаському лісгоспі. Про це інформують у Черкаському обласному управлінні лісового та мисливського господарства.


Затвердили тарифи на тепло ТОВ “Смілаенергопромтранс” (Відео)

У малій залі Будинку рад під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулося засідання виконавчого комітету. Основне питання – затвердження тарифів на тепло для ТОВ “Смілаенергопромтранс”.


У смілянському колегіумі відбулися вибори президента

У школі №3-колегіумі відбулися вибори президента шкільного учнівського парламенту. Серед кандидатів було п’ятеро претендентів: Тетяна Медушівська – учениця 10 класу, Любов Мільохіна – учениця 10 класу, Владислава Власенко – учениця 9-Б класу, Юлія Велікан – учениця 8-А класу та Діана Стеблина – учениця 8-Б класу.


Підозрюваному у вбивстві в Смілі Городищенський суд призначив заставу 57 тисяч гривень

Смілянська місцева прокуратура здійснює процесуальне керівництво в кримінальному провадженні за фактом умисного вбивства та незаконного придбання та зберігання особливо небезпечного наркотичного засобу з метою збуту, за попередньою змовою групою осіб. 12 вересня цього року біля одного з житлових будинків в Смілі, стріляли у 36-річного місцевого жителя. Внаслідок поранень потерпілий помер.