Проект “Міняю вчительку” стартував у Смілянській школі №1

У школі №1 започаткували проект «Міняю вчительку». Його учасники -шестеро учителів початкової та старшої шкіл.


У Смілу завітали гості з Австралії

Сьогодні у  храмі Різдва Святого Іоана Хрестителя Української Автокефальної Православної Церкви Служба Божа була урочистою. До нас завітали гості з Австралії.


Смілянські мотоспортсмени серед призерів Всеукраїнських змагань з мотокросу

22 жовтня завершилися Всеукраїнські змагання з мотокросу. За першість боролися близько 90 спортсменів. За правилами учасники кожної категорії мали протягом 10 хвилин долати трасу на швидкість, проїхати за цей час якомога більше кіл, після закінчення часу мали подолати ще два кола. 


У Смілі завершився фінал Всеукраїнських змагань з мотокросу (Фоторепортаж)

21-22 жовтня на мотокросному стадіоні в мікрорайоні колишнього радіоприладного заводу відбувся фінал Всеукраїнських змагань  змагання з мотокросу. Його організатори – Мотоциклетна Асоціація України за підтримки Смілянської міської ради та благодійників, влаштували справжнє спортивне свято для гостей та смілян.


Статистика державної фіскальної служби у Черкаській області: ПДВ, перевірки та судові справи

За повідомленням управління обслуговування платників ГУ ДФС у Черкаській області кількість зареєстрованих платників податку на додану вартість на 1 жовтня 2017 року становила 6133. Для порівняння: на 1 жовтня 2016 року платниками ПДВ було зареєстровано 5879 осіб.


Смілянським школярам влаштували квест осіннім парком

Мабуть, на світі є дуже мало дітей, які не люблять пригоди. Малята обожнюють пригодницькі книги й фільми, але, напевно, найбільше їм подобається бути справжніми учасниками подій. Щороку в школі №3-колегіумі для учнів 1-4-х класів проводиться веселе, цікаве і захоплююче свято «Всі ми друзі, школяр!і»