Зустріч із письменником-авангардистом Сергієм Пантюком (Відео)

На гостини до смілян приїхав із Кам’янця-Подільського Сергій Пантюк, письменник-авангардист, журналіст, громадський діяч та видавець. Зустріч відбулася у бібліотеці імені Олени Журливої за підтримки культурно-просвітницького центру “Світанкова зоря”. У Смілі письменник вже третє. Він презентував збірку творів «Так мовчав Заратустра» та представив до уваги слухачів вірші, які готуються до друку.


Смілянські рятувальники навчили дітей як врятуватися при виникненні надзвичайних ситуацій

4 жовтня співробітники Смілянського районного відділу Управління ДСНС України у Черкаській області провели громадську акцію “Запобігти. Врятувати. Допомогти”. Захід відбувся в приміщенні актового залу Смілянської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернат.


У Смілі правоохоронці виявили 4 авто з підробками документів та номерів

Працівники Смілянського відділу поліції під час відпрацювання території міста Сміла та Смілянського району впродовж декількох днів виявили 4 авто з перебитими номерами та  автомобіль з підробленим техпаспортом. За даними фактами відомості внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань


Огляд погодних умов на Черкащині

В останні п’ять діб на Черкащині відмічається холодна погода з температурним фоном на 1-5° нижче кліматичної норми. 29-30 вересня та 3 жовтня у нічні та ранкові години спостерігались заморозки. Найбільш інтенсивні і тривалі заморозки були 3 жовтня: у повітрі та на ґрунті до 1-4°, на висоті 2 см над поверхнею ґрунту до 2-7°, тривалість від […]


Громадські діалоги щодо розвитку культурної галузі Сміли (Відео)

Організатори громадських діалогів з владою запросили на чергову зустріч у бібліотеку імені Олени Журливої. Відгукнулися депутати Смілянської міської ради, представники закладів культури, громадських організацій та інші активні сміляни. Темою обговорення став розвиток галузі культури.


У Смілі родинам-переселенцям влаштували арт-заняття

Фахівці Смілянського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді запросили сім’ї, які були вимушені покинути домівки через проведення АТО весело та корисно провести час. Для цього підготували цікаві заняття та подарунки. «Ми разом з родинами з числа внутрішньо переміщених осіб поринули в світ непізнаного, в світ нового та дивовижного! А саме, на нашому арт-терапевтичному заняті […]


Штормове попередження по Черкаській області

Як інформує Черкаський центр з гідрометеорології, у найближчу годину, з утриманням до кінця доби 4 жовтня утримаються та впродовж доби 5 жовтня очікуються пориви вітру 15-20 м/с.


До уваги смілян! Прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Гончаренко

Згідно графіку прийому смілян 5 жовтня, з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе перший заступник міського голови Олексій Петрович Гончаренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян (кабінет № 7, 1 поверх) з 9.00 до 16.00 (обідня перерва з 13.00 до 14.00). Запис на прийом по телефону не проводиться.


Смілянські діти зустрічалися з олімпійським чемпіоном

До дитячої міської книгозбірні на зустріч з учнями 4-А кл. ЗОШ №11 завітав гість, який прославив своє рідне місто на увесь світ -Почесний громадянин м. Сміла, срібний призер Олімпійських ігор у Сеулі, неодноразовий чемпіон світу, заслужений майстер спорту СРСР з веслування на байдарках Олександр Мотузенко.


“СмілаЕнергоІнвест” дали 24 години на пошук необхідних коштів

Як інформує Інфоміст,  вчора в Києві за ініціативи голови Черкаської ОДА Юрія Ткаченка відбулася нарада щодо критичної ситуації, яка склалась навколо ймовірного зриву опалювального сезону в місті Сміла. Про її результати кореспонденту сайту “ІнфоМІСТ” розповів заступник голови Черкаської облдержадміністрації Сергій Овчаренко. – Два тижні тому ми з депутатами Смілянської міськради та очільником міста провели під […]