Позачергове засідання виконкому Смілянської міської ради (Відео)

У малій залі Будинку рад відбулося позачергове засідання виконавчого комітету. Про що говорили на засідання дивіться у сюжеті.


Працівники фіскальної служби нагадують жителям Черкащини про отримання податкової знижки

У Головному управлінні ДФС В Черкаській області нагадують, що право на податкову знижку за 2016 рік можна реалізувати лише до 31 грудня 2017 року. До настання граничного терміну подання декларації для реалізації права на податкову знижку за минулий рік залишилось 3 місяці.


Актуально про ремонт доріг у Смілі (Відео)

Цими днями у Смілі на вулицях, у транспорті, у соцмережах найбільше говорять про дві вулиці – Соборну та Героїв Холодноярців. Причина такої посиленої уваги – їх ремонт. Його розпочали, але завершувати чомусь не поспішають. Детальніше дивіться у сюжеті.


Синоптики прогнозують на Черкащині можливий дощ з мокрим снігом

Погоду Черкащини продовжує формувати холодний північний антициклон. Проте циклон, що переміщується з Балкан на Туреччину, іноді постачає у наш край окремі хмари. Тому завтра вночі переважно у південних районах нашої області можливий невеликий дощ з мокрим снігом.


Смілянським школярам провели майстер-клас з різних професій

24 жовтня «Смілянський центр підготовки та перепідготовки робітничих кадрів» гостинно приймав учнів 9 класу школи № 12. Під час зустрічі гості ознайомились з навчально-матеріальною базою навчального закладу за напрямками професійної підготовки. Учням показали майстерні, лабораторне обладнання, навчальні кабінети, бібліотеку, спортивну та актову залу.


Тренінг для правоохоронців груп реагування патрульної поліції Черкаської області

На базі Головного управління національної поліції в Черкаській області було проведено семінар-тренінг з працівниками поліції секторів реагування патрульної поліції Смілянського, Золотоніського відділу та Черкаського районного відділення поліції з питань підвищення ефективності взаємодії між територіальними органами поліції щодо реагування на повідомлення про кримінальні правопорушення та інші події.


Сміляни побували на обласному фестивалі творчості людей з особливими потребами «Барви життя»

Основною передумовою для виявлення неповторної особистості кожної людини є самовираження та культурний розвиток. Черговою прекрасною нагодою для відпочинку та спілкування членів клубу «Нові друзі» стала поїздка в Черкаси на обласний фестиваль творчості людей з особливими потребами «Барви життя».Її влаштував Смілянський міський центр соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді.


Під час пожежі у Смілі чоловік отримав опіки

23 жовтня о 12:20 у 5-ти поверховому житловому будинку на вулиці Незалежності виникла пожежа. Повідомлення про загорання на кухні квартири на п’ятому поверсі до Служби порятунку «101» надійшло від мешканців будинку.


Смілянському дитячому садочку №1 “Дружба” виповнилося 30 років (Відео)

30-ліття відзначив смілянський дошкільний навчальний заклад №1 «Дружба». Відзначити разом з колективом цього дитсадка свято завітали гості з управління освіти, молоді та спорту, школи №2, працівники, які працювали тут з початку створення закладу.


На Черкащині використано майже 400 тис грн, відшкодованих від втрат сільсько- та лісогосподарського виробництв

На початок жовтня 2017 року на рахунках місцевих рад Черкаської області акумульовано 7,7 млн грн, які надійшли в порядку відшкодування втрат сільськогосподарського та лісогосподарського виробництв. Зокрема протягом 9 місяців 2017 року надійшло майже 82 тис. грн. Найбільше зазначених коштів перебуває на рахунках місцевих рад Звенигородського (1,3 млн грн), Черкаського (1,3 млн грн), Канівського (900,8 тис. грн), Смілянського (826,9 тис. грн) і Жашківського (758,3 тис. грн) районів.