На смілянському віче обговорили ситуацію з теплом (Відео)

Сьогодні 28 жовтня на центральній площі відбулося народне віче, на якому керівництво Сміли поінформувало громаду про ситуацію з наданням тепла у місті.


З 29 жовтня українці житимуть за “зимовим” часом

29 березня о 4 годині ранку українці переведуть годинникову стрілку на годину назад. Таким чином Україна переходить на зимовий час. Переведення годинника на зимовий і літній час встановлено постановою Кабінету Міністрів України. А тому відповідь на питаня, коли (якого числа) переводять годинник, є доволі простою.


“Нафтогаз” пропонує місту взяти на себе борги “Сміла Енергоінвест” (Відео)

У п’ятницю 27 жовтня у Смілі побували заступник голови Черкаської ОДА Сергій Овчаренко з колегами, які обговорили з керівниками міста та депутатами міської та обласної ради, членами виконкому та громадськістю ситуацію з подачею тепла у Смілі.


Укрзалізниця запропонує новий потяг через Смілу: Київ – Черкаси

«Укрзалізниця» з 10 грудня 2017 року призначає регіональний поїзд № 782/781 Київ – Черкаси. За словами в.о. голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євгена Кравцова, залізничники продовжують адаптувати графіку руху та маршрути пасажирських поїздів для потреб подорожуючих.


30 жовтня на Черкащині очікується погіршення погодних умов

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології інформують про ускладнення погодніх умов на Черкащині у понелідок, 30 жовтня. «У зв’язку з проходженням активного циклону з північного-заходу, 30 жовтня складні погодні умови: дощ з переходом в мокрий сніг. Посилення північно-західного вітру до 17-22 м/с, вночі пориви 25м/с.», йдеться віповідомленні.


Дорогі визволителі України! Ветерани Другої світової війни!

Від щирого серця вітаю вас з 73-ю річницею визволення України від фашистських загарбників! В цей день ми уклінно вклоняємося і висловлюємо слова глибокої вдячності всім ветеранам, учасникам Другої світової війни. Уславлюємо тих, хто наближав перемогу ціною власного життя, хто безстрашно боровся з ворогом у підпіллі, в партизанських загонах, хто стояв до останнього на передовій і […]


Смілянська молодь відзначила День визволення України акціями, заходами та допомогою самотнім людям

28 жовтня Україна відзначає День визволення України від фашистських загарбників, присвячений остаточному вигнанню військ нацистів та їх союзників під час Другої світової війни за межі сучасної території України. У Смілянському центрі підготовки та перепідготовки робітничих кадрів влаштували лінійку, присвячену вшануванню ветеранів та полеглих у війні, виставку творчих робіт, на якій були представлені реферати, стіннівки, тематичні розробки.