28 жовтня смілян та гостей міста запрошують на матчі з міні-футболу

На майданчику фізкультурно-спортивного клубу “Локомотив” 28 жовтня відбудеться IV тур змагань Першого відкритого чемпіонату м. Сміла з міні-футболу 2017. Смілян та гостей міста запрошують підтримати команди та долучитися до змагань. Спортивний майданчик розташований за адресою: вул. Північновокзальна 2А, р-н ст. ім. Т. Шевченка. Розклад матчів на 28 жовтня:


У Смілі вшанували визволителів, які боролися за свободу та незалежність України

28 жовтня українці відзначають 73-ю річницю з Дня визволення України від нацистських окупантів. Напередодні у Смілі пам’ять про визволителів, котрі загинули в боротьбі за свободу та незалежність нашої країни, вшанували біля Меморіалу Слави у міському парку культури та відпочинку.


Працівники Смілянського управління Пенсійного фонду проводять зустрічі у трудових колективах

26 жовтня заступник начальника відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1 Смілянського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України Черкаської області Олена Мазур провела зустріч з трудовим колективом КЗ «Черкаської обласної психіатричної лікарні».


За жовтень у Смілі на гострі респіраторні вірусні інфекції захворіло більше тисячі дітей

З 29 вересня здійснюється моніторинг та аналіз захворюваності на грип та гострі респіраторні вірусні інспекції (ГРВІ) в епідсезон 2017-18 рр., інформує Смілянський міськрайонний відділ ДУ “Черкаський обласний лабораторний центр”. В жовтні цього року (40-43-й тижні) по м.Сміла на ГРВІ захворіло 1320 осіб, з них дітей до 17 років 1087 (82,3%).


Смілянських підприємців запрошують на семінар з питань оподаткування

30 жовтня 2017 року у м.Черкаси відбудеться традиційний щомісячний безкоштовний семінар для підприємців – фізичних осіб і громадян з питань оподаткування. Про це інформують у Головному управлінні ДФС в Черкаській області. Семінар проведуть фахівці Головного управління ДФС у Черкаській області для платників м.Черкаси, Черкаського, Смілянського, Золотоніського районів.


У смілянських першокласників розвивають підприємливі якості та вміння

Тема 7 тижня “Ми – підприємливі”. Учні 1-Б класу вчилися втілювати в життя власні ідей, заробляти гроші, визначали риси підприємливої людини, удосконалювали своє уміння спілкуватися, встановлювати зв’язок, відстоювати власну думку, розвивали підприємливі якості і вміння. Діти переконалися у правдивості народної приказки “Гроші заробляти, треба розум мати”. Наталія Маценко, класовод 1-Б класу