Завершився ІІ тур Першого відкритого чемпіонату Сміли з міні-фуболу (Відео)

У День захисника України на спортивному майданчику ФСК «Локомотив» відбулися матчі у рахунок «Першого відкритого чемпіонату Сміли з міні-футболу 2017». Це нові змагання, які з’явилися на спортивному календарі цього року і покликані популяризувати міні-футбол серед жителів міста та району


Смілянським підприємцям пояснили питання сплати земельних податків при забудовництві

Смілянські податківці проводять роз’яснювальну роботу на актуальні теми. Так, на часі питання: чи є платником земельного податку фізична особа-підприємець – платник єдиного податку, що є власником земельної ділянки, на якій здійснюється будівництво.


Анонс газети «СМІЛА» від 18 жовтня

Черговий номер газети «Сміла» у продажу з 18  жовтня. У номері читайте: Сміляни відзначили День захисника України, День козацтва та свято Покрови. Що цікавого було у Смілі на свята. Вперше у місті відбувся фестиваль козацької творчості. Небайдужі сміляни вшанували захисників України.


Черкаські синоптики передають на завтра сильний туман

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження про небезпечне гідрометеорологічне явище у Черкаській області. «Вночі та вранці 19 жовтня у Черкасах і області очікується туман 200-500 м.», йдеться у повідомленні.


У Золотоноші судитимуть серійного домушника зі Сміли

Як повідомляють у Золотоніській місцевій прокуратурі, завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 КК України, а саме таємне викрадення чужого майна (крадіжка), поєднана з проникненням у житло, вчинена повторно. Досудовим розслідування встановлено, що до серії крадіжок у Золотоноші причетний неодноразово судимий житель Сміли.


Актуально про опалювальний сезон у Смілі (Відео)

У малій залі Будинку рад керівники Сміли, представники теплопостачальних організацій зустрілися із активістами. Тут обговорили нинішню ситуацію із теплопостачанням у місті, а саме про початок опалювального сезону та питання з приводу того, яке із підприємств – ТОВ «Сміла Енергоінвест» чи КП «Смілакомунтеплоенерго» буде постачати тепло у домівки смілян. Відео без коментарів.


«Вечірнє» вікно на мосту через Дніпро сьогодні відкриють на 1,5 години пізніше

На мосту через річку Дніпро на автодорозі Н-16 Золотоноша-Черкаси-Сміла-Умань км 23+068 будівельники підрядної організації ТОВ «Шляхове будівництво «АЛЬТКОМ» сьогодні, 18 жовтня, розпочали заливати бетонну монолітну плиту на лівому проїзді. Служба автомобільних доріг у Черкаській області попереджає усіх водіїв, що рух автомобілів через міст ввечері 18 жовтня розпочнеться із затримкою орієнтовно на 1,5 години.


У смілянському реабілітаційному центрі “Барвінок” розпочали облаштування бальнеологічного відділення (Відео)

Утепленням закладу та облаштуванням єдиного у місті бальнеологічного відділення займається нині Смілянський реабілітаційний центр дітей-інвалідів “Барвінок”. Загалом по місту на обліку стоїть 244 дитини, щодня заклад відвідують по 20 дітей. Нині тут проводять ремонтні роботи, щоб створити більш комфортні умови як для трудового колективу, так і для відвідувачів.


Смілянські студенти взяли участь у дебатному турнірі «Кубок Черкас»

Студенти Смілянського промислово-економічного коледжу Анна Мачульна та Мирослав Авчінніков взяли участь у дебатному турнірі «Кубок Черкас», який проходив у Черкаському національному університеті ім. Б. Хмельницького


Смілянський лікар розповів ситуацію в місті із захворюваності на рак молочної залози

Рак молочної залози (РМЗ) належить до найпоширеніших новоутворень в Україні і нашому місті і посідає перше місце (18%) в структурі онкологічної захворюваності серед жінок. Біля 14% жінок помирають протягом першого року після встановлення діагнозу, перед усім внаслідок занедбаності хвороби. В місті Сміла захворюваність на рак молочної залози має тенденцію до постійного зростання. На сьогоднішній день […]