Час дії пропускних «вікон» на мосту через Дніпро – зміниться

Завтра на мосту через річку Дніпро стартують роботи з асфальтування правого проїзду. У зв’язку з цим час роботи пропускних «вікон» для автомобілістів зміниться, говорить начальник управління транспорту, дорожнього господарства та оборонно-промислового облдержадміністрації комплексу Сергій Чубань.


Смілянським дітям нагадали про право та обов’язок вести здоровий спосіб життя

Як свідчить статистика, в країні  йде невпинний процес зростання правопорушень та поширення шкідливих звичок серед неповнолітніх. Тому виникає нагальна потреба в розгортанні широкої роз’яснювальної та профілактичної роботи серед підростаючого покоління.


На робочій нараді обговорили стан готовності Сміли до нового опалювального сезону

2 жовтня у сесійній залі Будинку рад під головуванням секретаря міської ради Віктора Федоренка відбулася робоча нарада. На нараді зібралися члени виконавчого комітету, представники депутатського корпусу, ТОВ «Смілаенергоінвест», громадські організації міста, представники громадськості міста обговорити питання, що стосувалося стану підготовки до опалювального сезону ТОВ «Смілаенергоінвест» на 2017-2018 рр.


Маленьким смілянам влаштували зустріч із призером Олімпійських ігор

Найдавнішим та найкрасивішим способом фізичного розвитку був, є і завжди буде спорт. Чим раніше людина починає займатися спортом, тим вищих результатів може досягти. Сьогодні до дитячої міської книгозбірні на зустріч з учнями 4-А кл. ЗОШ №11 завітав гість, який прославив своє рідне місто на увесь світ – почесний громадянин м. Сміла, срібний призер Олімпійських ігор у […]


Як у Смілі привітали ветеранів (Відео)

Другий місяць осені починається з особливої дати. 1 жовтня у всьому світі відзначається Міжнародний день людей похилого віку, проголошений Генеральною Асамблею ООН. А в Україні це також і День ветерана. У цей важливий день у різних куточках Сміли відбулися святкові зустрічі із ветеранами.


Смілянські податківці нагадали, хто є платником акцизного податку

Смілянська ОДПІ нагадує платникам, що відповідно до ст. 212 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) платниками акцизного податку є: – особа, яка виробляє підакцизні товари (продукцію) на митній території України, у тому числі з давальницької сировини (п.п. 212.1.1 п. 212.1 ст. 212 ПКУ); – особа – суб’єкт господарювання, яка ввозить підакцизні товари (продукцію) на митну […]


До уваги смілян! Завтра прийом громадян проведе секретар міської ради Віктор Федоренко

Згідно з графіком прийому смілян 4 жовтня з 15.00 до 17.00 особистий прийом громадян проведе в.о. міського голови, секретар міської ради Віктор Антонович Федоренко. Запис на прийом проводиться у відділі діловодства, контролю та звернень громадян до 13.00 дня прийому (кабінет № 7, 1 поверх). Запис на прийом по телефону не проводиться.


За тиждень на Черкащині видано 5 наказів про передачу землі учасникам АТО

За тиждень головні управління Держгеокадастру в областях видали 44 накази про виділення земельних ділянок учасникам АТО та родинам загиблих воїнів. Найбільше наказів про передачу земельних ділянок із земель сільськогосподарського призначення державної власності видали головні управління Держгеокадастру у Львівській – 10, Вінницькій – 6, Запорізькій, Харківській, Черкаській областях – по 5, інформують у Головному управлінні Держгеокадастру у […]


Пряма мова. Юрій Ткаченко, голова Черкаської ОДА, про школу для вчителів

– Ще кілька років тому ми з освітянами взяли курс на новації. Бо всі добре розуміємо, що школа, в якій є лише дошка та крейда, де навчають, як звикли роками, – це вчорашній день. Дітям там нецікаво, відповідний і результат. Саме Черкаська область стала першою в Україні, що має мережу шкіл, де впроваджують STEM-освіту та […]


З жовтня по травень водії повинні вмикати за містом фари

З 1 жовтня при виїзді за місто автомобілістам необхідно вмикати денні ходові вогні або ближнє світло фар у денний час. Служба автомобільних доріг у Черкаській області нагадує, що ця вимога пункту 9.8 Правил дорожнього руху діє з 1 жовтня по 1 травня та є обов’язковою для виконання.