Козацькі розваги для найменших смілян

14 жовтня в Україні відзначають День захисника України, Покрови Пресвятої Богородиці та День Українського козацтва. Важко переоцінити роль козацтва та Пресвятої Богородиці в історії українського народу. Боротьба за незалежність України продовжується і зараз.


12 жовтня відбулося засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради (Відео)

12 жовтня у малій залі Будинку рад відбулося засідання виконавчого комітету Смілянської міської ради. Про що там говорили та які рішення були ухвалені дивіться у сюжеті.


У трудових колективах Сміли проводять роз’яснювальну роботу щодо нових пенсій

Працівники смілянського управління ПФУ продовжують проводити роз’яснювальну роботу щодо нових пенсій в установах міста. Начальник відділу з питань призначення, перерахунку та виплати пенсій №1 Смілянського об’єднаного управління  Пенсійного фонду України Черкаської області Людмила Ященко провела зустріч у трудовому колективі Смілянського міськрайонного центру зайнятості. Присутніх було ознайомлено з основними положеннями пенсійної реформи.


У смілянській школі №7 обрали президента шкільного самоврядування

11 жовтня у смілянській школі №7 пройшла акція “Я маю право”. Тут готувалися до виборів президента шкільного самоврядування. Президент повинен бути справедливим, розумним, відповідальним, чесним, добрим.


Свято «Золоте сяйво Покрови» влаштували у смілянському НВК “Лідер” (Відео)

Золоте сяйво Покрови здавна символізує для нас, українців, Благословіння Матері Божої та захист для нашого народу від усякої напасті. Ось і зібрали керівник гуртка «Я патріот України» Тетяна Береговенко та учитель англійської мови Наталія Реез напередодні свята учнів ІІ-Б та ІV-Б курсів, щоб відзначити аж чотири свята: Покрову Пресвятої Богородиці, День козацтва, День захисника України […]


На території Черкащини до кінця доби очікуються сильні пориви вітру

Синоптики Черкаського обласного центру з гідрометеорології передають штормове попередження у зв’язку із сильними поривами вітру. «У найближчу годину з утриманням до кінця доби 13.10 та вночі 14.10 пориви вітру 15-20 м/с.», йдеться у повідомленні.


Смілянській молоді влаштували історичний екскурс

14 жовтня Україна відзначатиме потрійне свято: Покрову Пресвятої Богородиці, День захисника Вітчизни та День Козацтва. З цієї нагоди у бібліотеці Смілянського коледжу харчових технологій влаштували зустріч студентів груп ВЦР 17 (кл. керівник П.А. Васюра) та ОМР 17 (кл. керівник Ж.Л. Чорна) з екскурсоводом міського краєзнавчого музею Ларисою Петрушевець.


Школярі показали на скільки добре знають Конвенцію ООН про права дитини (Відео)

11 жовтня у малій залі Будинку рад міський конкурс знавців Конвенції ООН про права дитини «Подорож по алеї правових знань». Конкурс проводиться щорічно службою у справах дітей виконавчого комітету міської ради. Мета заходу – популяризація положень Конвенції ООН про права дитини, привернення уваги суспільства про проблеми дітей, як найбільш вразливої частини суспільства.


У смілянській гімназії влаштували козацькі забави та благодійний ярмарок

14 жовтня громадяни нашої держави відзначають православне свято Покрови, День українського козацтва і День захисника України. Триєдине свято знайшло відображення і в житті гімназистів. Учні влаштували фотовиставку “Мій тато – захисник України”, адже кожен 20-й батько гімназиста або служив у зоні АТО, або зараз захищає мирних жителів від терористів. Кожен знімок супроводжується довідковою інформацією і […]


Комісію для перевірки “Сміла Енергоінвест” не допустив (Відео)

Тимчасова комісія з перевірки діяльності теплопостачального підприємства “Сміла Енергоінвест”, яку було створено рішенням виконкому на позачерговому засіданні, 12 жовтня виїхала на підприємство. Втім, на саме підприємство її не допустили.