У Смілі віддали шану загиблому Герою-земляку (відео)


Податківці роз’яснюють, хто може бути платником єдиного податку 3 групи

Головне управління ДПС у Черкаській області повідомляє, 17.03.2022 набрав чинності Закон України №2120-IX «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законодавчих актів України


Правоохоронці затримали черкащанина з наркотиками, йому загрожує до восьми років позбавлення волі

Місяць посиленого режиму служби. Правоохоронці патрулюють вулиці населених пунктів області, охороняють стратегічно важливі об’єкти, здійснюють перевірки на блокпостах та підозрілих осіб


Рятувальники та поліція попереджають громадян про відповідальність за паління листя та трави

Попри численні застереження рятувальників, мешканці області активно спалюють суху траву, сміття та очерет. Лише за три дні, вогнеборці ліквідували 70 таких пожеж.


За час війни до обласної служби зайнятості звернулися 185 переселенців

На цей час обласна служба зайнятості обслуговує близько 15 тисяч безробітних. Зокрема, з 24 лютого 2022 року зареєстровано 1400 безробітних, а 1900 клієнтів за цей період були працевлаштовані.


Верховна Рада ухвалила законопроект щодо оновлення системи соціального захисту ветеранів та їхніх сімей

Верховна Рада України ухвалила у другому читанні та в цілому законопроект № 5583, що передбачає проведення в Україні комплексного огляду та оновлення системи соціального захисту ветеранів війни


Громади Черкащини за тиждень відправили 80 тонн гуманітарної допомоги

У Черкаському районі продовжують відправляти гуманітарні вантажі. У кожній громаді району від початку війни оголошено збір продуктів харчування, медикаментів та речей першої необхідності для військовослужбовців тероборони та ЗСУ.


У Черкаському районі на пожежі загинула жінка

23 березня близько 9 години ранку в селі Рацеве Чигиринської територіальної громади, виникла пожежа в житловому будинку.


ЗНО та вступна кампанія відбудуться за спрощеною процедурою

У 2022 році ЗНО та вступ до університетів відбудуться за спрощеною процедурою. Про це повідомила секретар Комітету Верховної Ради з питань освіти, науки та інновацій Наталія Піпа, передає osvita.ua.


Українці зібрали вже понад 185 млн гривень на армію

Таку суму вдалося задонатити завдяки 195 тисячам українців. Продовжуємо збір коштів у Дії. Щоб підтримати армію донатом, потрібно зайти в Дію, натиснути Допомогти армії, вписати суму внеску та сплатити.