ВІДБІЙ ТРИВОГИ!

СМІЛА! ВІДБІЙ (10.03/18:20)


Медики екстренки отримали допомогу від Благодійного фонду «Німеччина-Канів»

Сьогодні Благодійний фонд «Німеччина-Канів» передав гуманітарну допомогу – вироби медичного призначення для працівників Канівської підстанції екстреної медичної допомоги.


11 березня у мікрорайоні Богдана Хмельницького проведуть навчання з домедичної допомоги

У Смілі продовжують проводити навчання із надання домедичної допомоги. Ці знання в умовах війни вкрай важливі і цінні, можуть за необхідності допомогти врятувати життя собі, а також тим, хто поруч.


Піротехніки ДСНС продовжують розміновувати Уманщину

Сапери групи піротехнічних робіт та підводного розмінування аварійно-рятувального загону спецпризначення Черкаської області продовжують очищати територію району від вибухонебезпечних предметів.


УВАГА! ПОВІТРЯНА ТРИВОГА!

СМІЛА ❗️❗️ПОВІТРЯНА ТРИВОГА (10.03/17:00)


єВорог: побачили ворожу техніку чи солдатів? Повідомте про це ЗСУ

Команда Мінцифри створила чатбот у Telegram, за допомогою якого українці можуть повідомити про пересування окупанта чи його ворожої техніки. Головна відмінність від інших ботів — авторизація через застосунок Дія.


Водіям нагадують про правила проїзду блокпосту

Поліція Черкащини нагадує порядок проїзду блокпосту. При проходженні блокпоста водій повинен:


За два тижні до України прибули майже 200 тисяч наших співвітчизників

За два тижні західний кордон перетнули понад 1,5 мільйона осіб. До України прибули майже 200 тисяч наших співвітчизників, інформують у Держприкордонслужбі України.


Ситуація в області на 10 березня: за добу Черкащину транзитом перетнули майже 6 тисяч людей

Голова обласної військової адміністрації Ігор Табурець розповів про ситуацію в Черкаській області на 10 березня. Вона продовжує бути контрольованою. Багато про що розповідати на загал не можна, але будьте певні


СБУ збирає факти про воєнні злочини РФ для Гааги: діють чат-бот, «гарячі» лінії, меседжери та пошта

Служба безпеки розширила канали отримання інформації від громадян про воєнні злочини російських окупантів на території України.