Олександр Скічко про ситуацію на Черкащині, постачання світла і тепла навіть за нявності боргів

Перебоїв із постачанням газу, тепла та електроенергії у Черкаській області немає. Про це повідомив радник голови Черкаської військової адміністрації Олександр Скічко.


Оприлюднено графік руху автобусів у Смілі


Підприємців Сміли закликають не підвищувати ціни на продукти

Усіх підприємців міста, суб’єктів господарювання просять не підвищувати ціни на продукти. Відповідне звернення опублікував на своєму Телеграм-каналі міський голова Сергій Ананко.


Довічне ув’язнення за диверсії та державну зраду: комітет підтримав законопроєкт

Правоохоронний комітет Верховної Ради підтримав законопроєкт №7116 «Ні кроку назад!», який пропонує у статтях 111 та 113 КК України передбачити покарання за державну зраду та диверсію в умовах воєнного стану.


Через технічну несправність у Жашкові вибухнув автомобіль

У Жашкові на вулиці Набережна, у приватному гаражі стався вибух. На щастя, без подальшого горіння. На місце вибуху, що стався через несправність газо-балонного обладнання автомобіля


У Каневі під час евакуації в укриття одна людина загинула, одна травмувалася

В умовах частих повітряних тривог ми вимушені у терміновому порядку лишати власні домівки. Важливо, що це потрібно дуже обережно.


Увага! Територію Уманського аеродрому – заміновано

Категорично забороняється наближатися до військового аеродрому міста Умані ближче, ніж 1 км. Територія аеродрому ЗАМІНОВАНА. Люди, які наближатимуться до даного об’єкту вважатимуться диверсантами. Про це повідомляє виконком Уманської міської ради.


Рятувальники надають допомогу в укріпленні блокпостів

Співробітники 20-ї пожежно-рятувальної частини надають допомогу територіальній обороні в укріпленні блокпостів.


Оприлюднено список аптек, де можна придбати інсулін

У Черкаській РДА опублікували перелік аптечних закладів м.Черкаси та області, де можна придбати ІНСУЛІН. Інформація станом на 2 березня 2022 рік.


На Уманщині сталася ДТП за участі трьох автомобілів

Сьогодні в Уманському районі, на 200 кілометрі траси Черкаси –Умань сталася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів.