Із 14 березня у Смілі діятиме новий графік руху автобусів по місту та району


На рахунок Збройних Сил України перераховано 349 500 грн, які були внесені як застава

В умовах війни прокурорами при виконанні своїх функціональних обов’язків вживаються заходи щодо перерахунку коштів на підтримку Збройних Сил України.


Аварія на Черкащині: медики екстренки доправили до лікарні двох травмованих

На вулиці Спасо-Преображенській у Мошнах не розминулися позашляховик Range Rover та вантажівка Scania. О 10:42 диспетчер екстренки прийняли виклик про кількох травмованих, тож до місця події виїхали три бригади швидкої.


Уряд ухвалив рішення для стримування росту ціни на пальне та його дефіциту

Затверджено зміни до формули розрахунку максимальної дозволеної ціни пального на заправках. Її визначення здійснюватиметься за збільшеною ціною логістики та доплати до котирування у Північно-західній Європі (NWE)


Уряд впроваджує план підтримки посівної кампанії

Уряд на час воєнного стану заборонив або обмежив експорт критично важливих для продовольчої безпеки товарів. На цьому наголосив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль у відеозверненні 12 березня.


У Черкасах загорівся приватний будинок

12 березня до служби порятунку надійшло повідомлення про пожежу на другому поверсі двоповерхового приватного житлового будинку.


Понад мільйон сіянців виростили для лісокультурної кампанії у Звенигородському лісгоспі

В Україні більше двох тижнів триває війна. Проте лісівники – представники однієї з найбільш мирних професій – попри все готуються до виконання свого головного завдання – висадки лісів.


Медики екстренки отримали допомогу із Франції та Австрії

Черкаська екстренка отримала допомогу із французького міста Тріє́ль-сюр-Сен, що за 20 км від Парижу. Збір допомоги в Тріє́ль-сюр-Сен – це ініціатива місцевої влади та жителів міста.


Держава компенсує громадам витрати на комунальні при розміщенні переселенців: як це зробити

Уряд відшкодує комунальні витрати бюджетам громад, які безкоштовно прийматимуть переселенців. Відповідну постанову Кабінет Міністрів України ухвалив 11 березня 2022 року.


Педагоги можуть працювати з будь-якої країни, – омбудсмен

Учителі та викладачі вишів можуть здійснювати навчання з використанням дистанційних технологій, перебуваючи за межами України.