СПАЛЮВАННЯ СУХОСТОЮ ВІДТЕПЕР РОЗЦІНЮЄТЬСЯ ЯК ДИВЕРСІЯ

3 березня 2022 року парламент уніс зміни до Кримінального кодексу України, посиливши відповідальність за злочини проти основ національної безпеки в умовах воєнного стану.


У Черкаській області під час пожеж постраждало двоє осіб

У Мартинівці на Канівщині сталося загорання на полі неподалік будинків. Швидку викликали до чоловіка, який впав у полум’я. Це сталося близько 11-ї години сьогодні.


Вогнеборці Черкащини наголошують, спалювання трави – злочин!

Не встигла підсохнути земля, а в області вже розпочалася епідемія палів сухої трави в природних екосистемах. Горить усе, залишки листя, очерет і навіть різного роду сміття.


Увага! Небезпечна SMS-розсилка!

Центр протидії дезінформації при РНБО України попереджає про черговий різновид інтернет-шахрайств: SMS-розсилка на телефон із повідомленням про нарахування грошей.


Сміла попрощалася з Героєм Андрієм Панченком


У смілянському ЦНАП продовжують збирати речі для вимушених переселенців

В смілянському Центрі надання адміністративних послуг організовано відділ гуманітарної підтримки для життєзабезпечення внутрішньо переміщених осіб (ВПО).


Міський голова Сміли про ситуацію станом на 19 березня


Солдата із Уманщини посмертно нагородили орденом «За мужність»

За особисту мужність і героїзм, виявлені у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, орденом «За мужність» ІІІ ступеня посмертно нагороджений солдат Анатолій Володимирович Птащенко, уродженець Уманщини.


Чоловіка, який накрав ковбаси, піймали та примотали до стовпа

18 березня близько 17:00 години на спеціальну лінію «102» надійшло повідомлення про вчинену крадіжку в магазині. Заявники розказали, що невідомий чоловік намагався винести двадцять вісім палиць ковбаси та його затримали свідки.


Рибінспектори передали українським захисникам свіжу рибу та консерви

Черкаський рибоохоронний патруль продовжує роботу над допомогою нашим захисникам та людям, які опинилися в епіцентрі подій, та які як ніколи потребують нашої допомоги та підтримки.