З 15 березня у Смілі курсуватимуть автобуси уже за 13 маршрутами


Цьогоріч смілянські лісівники планують створити 75 гектарів нового лісу

Незабаром весна покличе лісівників до їхньої головної роботи – створення нового лісу. У Смілянському лісгоспі заплановано створити лісові культури на загальній площі 75,5 гектарів.


Виші платитимуть зарплату своїм співробітникам

Кабінет Міністрів України ухвалив рішення, що дозволить максимально чітко здійснювати виплати заробітної плати працівникам закладів вищої освіти.


Спортсмени Черкащини поборються за медалі чемпіонату Європи

Чемпіонат Європи з боксу серед спортсменів до 22 років учора розпочався у Хорватії у місті Пореч. Завершиться він 23 березня.


Сьогодні Revolut стає доступним для українців в ЄС

Компанія спростила багато вимог, необхідних для створення облікового запису, а також відмовилася від низки комісій за обмін валюти та поповнення рахунку. І надала можливість отримати доступ до своїх грошей, зв’язавши програму з українським банківським рахунком. Друзі та родичі, які вже перебувають у Європі, також зможуть швидко та безпечно переказати гроші, інформують у Телеграм-каналі додатку Дія. […]


Потрібна допомога: півторарічній Алісії, яка живе у Смілі, потрібне молоко та спеціальні каші

У Смілі проживає родина з дівчинкою, що має інвалідність. Півторарічна Алісія має орфанне (рідкісне) захворювання фінілкетанурію.


На підтримку Армії та гуманітарну допомогу зібрано понад 11,8 млрд грн

Національний банк інформує про стан спеціального рахунку для допомоги Армії та рахунку Міністерства соціальної політики для гуманітарних потреб.


Правоохоронці Черкащини продовжують виявляти «точки» продажу алкоголю

Військовий стан вимагає від нас дотримання певних обмежень з метою контролю та стабілізації ситуації в регіонах. На жаль, у дні війни не всі розуміють відповідальність, яка лежить на кожному.


Впродовж доби в одному районі виникли 3 пожежі

Впродовж доби, 13 березня, у приватному житловому секторі Золотоніського району виникли 3 пожежі, причиною яких стало порушення правил пожежної безпеки при експлуатації печей.


Держпродспоживслужбою створено Платформу допомоги

Держпродспоживслужба спільно з командою Banza, за сприяння Офіс Президента України та профільних ЦОВВ запускає централізовану платформу для управління процесами отримання, надання, оформлення