Черкаські патрульні продовжують виявляти “точки” продажу алкоголю

Військовий стан вимагає від нас дотримання певних обмежень з метою контролю та стабілізації ситуації в регіонах. На жаль, у дні війни не всі розуміють відповідальність, яка лежить на кожному із нас.


Зеленський підписав закон про кримінальне покарання для колаборантів

Президент України Володимир Зеленський підписав закони про кримінальну відповідальність для колаборантів. Про це повідомив перший заступник спікера Верховної Ради Олександр Корнієнко в національному телеефірі 15 березня.


Всеукраїнська школа онлайн тепер на Київстар ТБ

Жодна війна не забере в дітей України можливість та прагнення навчатися. Тож Всеукраїнська школа онлайн стає ще доступнішою, тепер — і на Київстар ТБ


Держпродспоживслужби щодо зберігання продуктів під час воєнного стану

З метою профілактики виникнення гострих кишкових інфекцій та харчових отруєнь серед цивільного і військового населення, пов’язаних із роботою пунктів харчування тимчасово переміщених осіб


Нетвереза жінка вбила чоловіка і ховала його тіло два тижні вдома

Про те, що в будинку 66-річної жительки одного села на Золотоніщині два тижні знаходиться вбитий чоловік поліцейські дізналися 14 березня.


У Черкаській області СБУ викрила інформаторку, яка працювала на ворогів

СБУ затримала 60 колаборантів і викрила 20 ворожих ДРГ у різних регіонах. Про це повідомляють у Телеграм-каналі СБУ.


Термін дії воєнного стану в Україні планують продовжити

Президент України вніс до Верховної Ради законопроект про продовження дії воєнного стану ще на 30 діб – «Проект Закону України про затвердження Указу Президента України “Про продовження строку дії воєнного стану в Україні”»


Як отримати статус безробітного у період воєнного стану?

Отримати статус безробітного, або знайти підходящу роботу в період воєнного стану можна звернувшись у будь-який центр зайнятості чи філію Черкаського обласного центру зайнятості.


Бібліотеки Сміли запрошують дітей долучатися до дистанційного навчання

З 14 березня в Україні розпочався освітній процес. Всі навчальні заклади перейшли на дистанційну роботу.


На Черкащині чоловік побив товариша, бо вирішив, що той – російський пілот

Чоловік переконував, що він затримав російського пілота після того, як випив з ним горілки. Наразі потерпілий прийшов до тями у лікарні. Слідчі відкрили кримінальне провадження.