Українці, у яких Росія забрала можливість працювати, отримають по 6,5 тис. грн

Розроблено спеціальну програму для надання допомоги та підтримки громадянам України, які втратили можливість працювати через військове вторгнення Росії. Про це заявив Президент Володимир Зеленський у зверненні.


Важливо дотримуватись комендантської години та сигналів тривоги

Правоохоронці звертаються до громадян: дотримуйтеся комендантської години й з 20:00 до 06:00 години будьте вдома.


В одній із смілянських шкіл виготовили понад 20 маскувальних сіток

У Смілі дорослі та діти активно долучаються до допомоги українським військовим – продуктами, коштами, підсиленням обороноздатності. Зокрема, нині у школах міста та інших закладах жителі активно роблять маскувальні сітки.


Черкащина: номери допомоги


В області жорстко реагуватимуть на нетверезих водіїв за кермом та мародерів

Ніч пройшла спокійно, без авіанальотів та авіаударів. Менше авіатривог, але вони все ще залишаються, бо загрозає. На цьому наголосив радник голови Черкаської  обласної військової адміністрації Олександр Скічко.


В Умані рятувальники допомогли зняти з пальця хлопчика обручку

2 березня на лінію «101» зателефонувала стурбована мати 13 річного хлопчика та попросила допомогти зняти з пальця її сина обручку.


Під Києвом загинув житель Драбова – Богдан Боїшко

Страшна чорна звістка надійшла в Драбівську громаду – загинув 26-річний житель Драбова Боїшко Богдан Миколайович. Юнак проходив військову службу за контрактом, повідомила Світлана Орел, голова Драбівської громади.


Список корисних українських чатботів, які рятують життя

Ці чатботи корисні і для цивільних, і для ЗСУ та загалом для боротьби в протистоянні з РФ. Мінцифри України та кіберполіція опублікували список достовірних чатботів, корисних в умовах війни з Росією


Ігор Табурець про ситуацію на Черкащині станом на 3 березня

Новий очільник області Ігор Табурець повідомив про ситуацію в Черкаській області, станом на 3 березня 2022 року.


Ніхто не залишає і не планує здавати наші території окупантам!

Позаду ще одна доба війни, яка зробила нашу країну незламною, а її захисників – нездоланними. Попереду – нова сторінка українського опору.